Plantasjen kristiansand

Din lokale blomsterbuttikk, florist og hagesenter i Kristiansand. Hageplanter, hagemøbler, blomster, grønne planter, potter og tilbehør. Mer informasjon på Tiendeo! Bredt utvalg av planter til hjem og hage. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.

Sortimentet i våre butikker varierer avhengig av sesong, se våre nettsider for mer informasjon. Plantasjen Kristiansand fra , Vest-Agder. Vi fører alle typer planter, fra løk og frøposer, snittblomster og potteplanter til busker, frukttrær, stauder, hageroser og sommerblomster.


Vi har alt du trenger for å dyrke , . I Norge har vi butikker fra Tromsø i Nord til Mandal i Sør. Vi ønsker å inspirerer, kombinert med et bredt utvalg av alt som trengs til ditt hjem, og litt til. Det har Administrasjonsdepartementet bestemt. Gateadresse, Barstølveien 6 Kristiansand S.

Felleskjøpet Kristiansan Rigetjønnvn. Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner. Fra Terminal, Kristiansand 3min.


Kongsvinger av Karl Ragnar Rimfeldt, som åpnet sin første butikk i Hvamkrysset i Skedsmo 17. PLANTASJEN NORGE AS AVD KRISTIANSAND. Underlagt en godkjent lærebedrift. Funnet i kategoriene: blomsterbutikk.


Med butikker i butikker fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord er det få som ikke kjenner til plantegiganten. Prisforskjellen på to meter edelgran er en femtilapp. Det går uansett opp i opp med tidsbruk og bensin.


Men viktigst av alt: det er å støtte nærmiljøene, der. Du får eksklusive medlemstilbud som er så gode at også ikke-medlemmer blir grønne av misunnelse. Du får tips og inspirasjon via vårt nyhetsbrev på e-post eller SMS. Du får invitasjoner til eksklusive kundekvelder og arrangementer hvor du kan gjøre gode kjøp og lære mer om . På Engelsk Updated every minute Sørlandsparken Kristiansand Norway.


På morsmålet til webkameraets eier.

Commentaires

Articles les plus consultés