Sitrontre innendørs

Vi vet at sitrontrær blomstrer hele året utendørs, spesielt i områder hvor klimaet er varmt. Mange vet ikke at det er mulig å dyrke et sitrontre innendørs. Jeg kjøpte et sitrontre på Plantasjen i fjor sommer. Det sto inne i stua i vinter og har klart seg, selv om det kanskje ble i varmeste laget. Nå er potta ikke særlig stor , og jeg vil gjerne gi stakkaren bedre forhold.


Men jeg aner ikke hva slags jord den skal ha? Det ser ikke ut som vanlig blomsterjor men mer som . Norge › Garden Life › Hagemagasin Bufret Kan jeg så fruktkjerner for å dyrke frem et sitrontre ? Vel, som med alle frøplanter, vil avkommet være forskjellig fra. Før du flytter treet innendørs , må du rengjøre det grundig og gjøre alt du kan for å sørge for at ingen snegler eller lus overvintrer sammen med treet. Ved behov kan du beskjære det på dette tidspunktet. Ikke gjør den vanligste tabben når du planter ditt eget sitrontre.


I den smarte videoen under får du se hvordan du får ditt eget sitrontre til å vokse kjapt. Alt begynner med frøet, og det er også her den vanligste tabben gjøres. Mange lar seg friste av frodige sitrus planter i blomsterbutikken eller hagesenteret.


Men sitrusplanter kan være litt lunefulle. Jeg lurer på om det er noen av dere som har plantet sitron og appelsin steiner og fått plante av det? Den mister blader så det jomer etter. Hvordan gjorde dere det? Den har nettopp fått mange nye blomster.


IKEA selger fruktplanter full av kjemikalier: Ikke spis frukten! Hus, hage og oppussing: Jeg tenkte jeg skulle begynne å plante et sitrontre til moren min til 50årsdagen. Jeg tenkte på å plante det inne på lagerrommet mitt fordi jeg klarer ikke ha det så alt for varmt i stua. Problemet er at lagerrommet mitt ikke har vindu og dermed ikke får sollys.


Gro frukt og grønnsaker - Hobbyer 12. Forsøk i naturfag - Skole og leksehjelp 13. Bufret Mens tanken på å vokse et tre inne i et hus eller leilighet kan virke skremmende, er det ikke så vanskelig som det kan høres. Alt du trenger for å sikre er at røttene til treet rikelig med plass til å vokse og holde sin jorden fuktig.


Til gjengjeld vil det gi deg en frisk duft og herlig sur utbyttet av frukt gang på gang. Hvis du ikke overholder disse vanskeligsteregler om stell og vedlikehold sitron tre innendørs , vil du snart kunne nyte hele sitron lund på hans vinduskarmen. Nyte ikke bare fantastisk aroma som kommer fra planter, men også for å ordne te med sitron vokst med egen innsats. Vi ønsker deg suksess i denne hyggelige og.


Tenk så artig med egendyrket sitron til rekene! SITRON: Treet har både blomster og frukter samtidig. Dette var kun et lite utvalg av alt som går an å dyrke innendørs. Dette er planter som ikke tar så stor plass og som er enkle å få til, men har du litt tålmodighet, kan du jo skaffe deg en diger agurkplante eller et sitrontre ? For den litt mer eventyrlystne er det nok av innendørs -utfordringer: hva med å dyrke sopp, . Sitron vokser hjemme kan være en veldig interessant og underholdende aktivitet. Eksotiske planter ser originale og behagelige for øyet med sin lyse farge.


Slike planter, takket være det behagelige grønt og duftende blomsterstan kan tjene som en ekte dekorasjon av rommet. Få ting er så kjedelig som å investere i planter som går dukken med det samme. Her er Poppes beste tips til hvilke feil du bør styre unna, om du vil holde liv i inneplantene dine.


LES OGSÅ: Du har vel prøvd fyrstikktrikset på inneplantene dine . Ved å sette inn en vifteovn vil hagehuset holde 7–grader innendørs om vinteren. Hagehuset fra Gartnerteknikk er vedlikeholdsfritt, og må derfor ikke skrapes og males hvert år. Mordersneglene er ikke et problem i denne hagen, det sørger pinnsvinfamilien for.


Innhøstingen kan begynne så snart den gule frukten. Fjern gul sitrus trenger bare en skarp saks eller saks. Hvis frukten overeksponering på innendørs sitron tre , de er for det første perezreyut, og for det andre, påvirke kvaliteten på fruktbærende . Enhver organisk sitron vil gjøre, men hvis du har restriksjoner klima eller plass, kan det være lurt å finne et bestemt utvalg kalt Lemon Meyer.


Men du kan bruke noen frø som passer din situasjon.

Commentaires

Articles les plus consultés