Rengjøring av møbelstoff

Begynn å rengjøre møbelstoffet så snart du ser at at støvsuging og vanlig støvtørking ikke lengre er nok. Til hovedrengjøring anbefales skumrens. Kontakt møbelets forhandler for veiledning. Hvor hyppig dette bør gjøres avhenger av møbelbruken, men de delene av møbelet som kommer i kontakt med kroppen bør rengjøres . De ytre lag av ullfiberen er konstruert slik at de delvis fra- støter flytende væsker samtidig som den har evnen til å absorbere fuktighet.


Dette betyr at søl på fiberen ikke går hurtig inn i denne og kan lettvint fjernes hvis man er rask. Sug først opp sølet med en papirserviett eller ren . Flekkfjerningsmidler til rengjøring av sofaen. Når du skal bruke flekkfjerningsmidler er det viktig å først teste middelet på en stoffbit på møbelet som ikke synes så godt.


La tørke og sjekk resultatet. Feil rengjøringsmiddel kan etterlate misfarging og ødelegge fibrene i stoffet. Sjekk alltid med produsenten hva møbeltekstilet tåler . Husk at tekstilstoff kan ha en tendens til å misfarge (særlig denim) kan etterlate flekker på skinn eller møbelstoff som kan være umulig å fjerne. Unngå å dekke sofaen med dyner, særlig med ulltekstiler, for det kan føre til dannelse av nupper.


Før du begynner å rengjøre møbler: - Før flekkene fjernes, bør alle rengjøring og. At det enkle ofte er det beste er noe vi har hørt om mye. Når det gjelder rengjøring i huset kan det virke som om reklamen vil ha oss til å tro noe ganske annet.


De siste årene har det vokst frem en jungel av produkter og utstyr man ifølge produsentene bare må ha om det er enkel effektiv rengjøring man er på . Vi anbefaler periodisk rengjøring med anbefalte renholdsmidler. Flekker lar seg best fjerne når de . Tørk opp så mye som mulig med absorberende tørkepapir. Fukt flekken med en hvit klut tilsatt pHnøytral såpe. Få det til å skumme på kluten og bruk skummet til å behandle flekken.


Rengjør deretter kluten og fjern skummet fra mikrofiberen. Tørk det fuktige området raskt og vær nøye med at all såpe er borte. Sporadisk rengjøring gjør også godt.


Renhold må foretas med et kjent merke møbelrens eller skum og leverandørens instrukser må følges nøye. Viser fremgangsmåten når møbelstoff skal renses. Uansett hvilket møbelstoff du velger, er jevnlig rengjøring viktig. Vær derfor flink med støvsugeren.


Vi vet at fett og smuss bryter ned trekket, og det gjelder både hud og tekstil. Med jevnlig rengjøring holder sofaen seg fin lengre, og det er gunstig i forhold til redusert nupping – det er nemlig små partikler fra . Silke er laget av naturlig protein tråder som bidrar til å styrke og skinnende utseende. Disse kvalitetene gjør det til et attraktivt valg for møbeltrekk.


Silk krever spesiell forsiktighet ved rengjøring for å unngå å skade stoffet. Det bør være hånd -vaskes med mildt rengjøringsmiddel for de beste resultatene . Det er lett å gå seg vill i jungelen av møbelstoff. I denne artikkelen tar vi for oss forskjellige møbelstoffer og polstringer, slik at du etter å ha lest ferdig forhåpentligvis har et bedre . Bruk ikke damprens til å rengjøre syntetfibre eller mikrofibre. Alle møbelstoffer varer lenger og ser ut og fungerer bedre når du gir dem forebyggende vedlikehold. Hold ved like overflatens utseende og tekstur ved å tørke forsiktig av stoffene en gang i uken med en ren, tørr klut, eller støvsug med en myk børste.


Tekniske spesifikasjoner. Det er viktig å holde møbelstoffet rent da smuss bryter ned tekstilfiber. Vedlikehold og rengjøring. Takket være sine naturlige egenskaper tar ikke.


FAKTA OM MØBELSTOFF I ULL. Det er som regel kvaliteten på møbelstoffet som avgjør levetiden på møbelet. Tekstiler i ull har en rekke egenskaper som gjør dem særlig godt egnet som møbelstoff.


Høy slitasjestyrke – den vevde konstruksjonen er avgjørende for slitestyrken. Ullstoff har høy slitestyrke på grunn av fibernes . Tekstilmøbler er mer utsatt enn andre møbler for å få flekker på seg. Les hvordan du renser tekstilmøbler og bevarer de fine fargene og teksturen.


Haraldssøn er ledende leverandør av kontormøbler og innredning i Østlandsområdet. Møbelstoffene våre er produsert av 1 ull eller resirkulerbar polyester og er 1 fri for tungmetaller som nikkel, bly eller krom.

Commentaires

Articles les plus consultés