Skattekammeret bergen

Fisketorget og Fløibanen). Vi har etasjer (660m2) fordelt med 440mmed kostymer og utkledning for å ha det gøy hele året, og 220mmed tradisjonelle og utradisjonelle leker som gir barn og voksne . Vi låner ut sports-og aktivitetsutsyr til både sommer- og vinteraktiviteter. Vi er også behjelpelige med utlån av utstyr skoler . Vi har alt fra langrenns- og alpinutstyr , snowboar skøyter, fotballer, redningsvester, fiskeutstyr og telt, til skateboar . I tillegg kan personer over år leie utstyret til en rimelig pris.


Skattkammeret låner ut utstyr hele året, og utvalget varierer etter sesong. Vår visjon er at alle barn skal få muligheten til å bli mer fysisk aktive og prøve mange forskjellige aktiviteter - uten at hver og en må eie alt utstyr selv. Damsgårdstuene: Et skattekammer av en resturant - Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Bergen , Norge på TripAdvisor. Kari Mestad — last modified years ago.


Moovit hjelper deg med å finne de beste rutene til Rubens Skattekammer ved hjelp av offentlig transport, og gir deg instruksjoner med oppdatert tidsplan for Buss, Jernbane, Ferje i Bergen. UNIKT: Direktør for Bymuseet i Bergen , Per Øyvind Riise, beundrer skatollet som opprinnelig stod på Damsgård hovedgår og håper det kan komme tilbake til sin opprinnelige plass. Kulturhistorisk skattekammer.


Les hele saken med abonnement på Bergens. De morsomme dukkene er her igjen, og du kan tro det blir spennende. Muppet-teatret er i krise - noen ønsker å lete etter olje under teatret. Gary og Mary søker etter alle dukkene som har forsvunnet hvert til sitt i løpet av alle årene som har gått.


Alle har hver sin unike historie, og det er lenge siden de . I forbindelse med sykkel-VM får alle barnehager og grunnskoler nå gratis undervisningsmateriell på en ny nettside. Flyturen gikk kjempe fint. Ingen vonde ører og en blid gutt. Var til og med en dame som kom bort til meg etter flyturen og sa Så flink han lille var, har vært så stille. Og da blir jo selvfølgelig mammaen stolt og fornøyd :) Idag har vi vært mye ute . I BUA Frøya kan du låne forskjellig tur-utstyr til barn og voksne, skoler , lag og alle andre som vil prøve forskjellige aktiviteter.


Utstyret kan lånes i lokalene til Bua Frøya som ligger i idrettshallen på Sistranda. Lørdag klokka åpner Nationaltheatret dørene, og du kan bli med bak sceneteppene. La oss nå anta at du har møtt noen du har lyst til å date: ta hen med på LANDMARK LOPPIS dagen derpå. Dansegulvet omformes til et smakfult skattekammer du kan tasse gjennom med en ingefærøl i hånden. Mon tro om toalettet i hovedlokalet blir prøverom?


Torsdag er en slags relasjonell skjebnedag. ETTERLIGNING: Disse kopiene av samekofter selges på Rubens skattekammer i Bergen. Foto: Skjermdump fra facebook. Artikkelen er over år gammel. Leketøysbutikk i Bergen selger kostyme-kofte.


TA MEG MED ÅPNER BERGEN FILMFEST. En norsk romantisk musikal basert på tekster av Jan Eggum og Halvdan Sivertsen. Sol Heilo, mest kjent for publikum som en fjerdedel av Katzenjammer, har lenge hatt et knippe med egne låter gjemt i skattekammeret. Nå er kammeret åpnet, og Sol er for første gang på turne som soloartist.


Hun viderefører den multi- instrumentalismen som gjorde Katzenjammer til et av Norges mest spennende liveband– . Statsministeren oppmoda og studentane om å ta aktivt del i studentmiljøet, i Bergen sitt kulturliv og idrettsliv. Som student kan ein få vener, minner og erfaringar for livet, sa ho, og minna om at det i ein .

Commentaires

Articles les plus consultés