Sellpy dåligt

Vad tycker du om Sellpy ? Dela med dig av din köpupplevelse och läs vad 4andra kunder redan har skrivit om Sellpy. Trots att flera av Sellpys kunder känt sig lurade så intygar företaget att de försöker sälja en majoritet av de varor som skickas in och företaget ändrar nu i både marknadsföringen och villkoren efter kritik från Sveriges Konsumenter. Har ni hört talas om Sellpy ? Om inte, måste jag bara tipsa er om det!


Det är typ världens smartaste tjänst!

Man beställer påsar från dom (helt gratis!), packar påsen med max kilo och sen skickar tillbaka det till dom och så säljer dom det åt en! Man delar sen på intäkterna (efter moms)! Nu utfärdar jag en varning för bolaget. Jag hittade ett dåligt omdömen på en FB sida och snabbt kom det mer och mer dåliga omdömen om detta otroligt dåliga företag. Av 1recensioner fick dom ett snitt på av.


Och på Trustpilot som är en omdömessida får dom av 10 . Sellpy - vi hjälper dig sälja det du inte orkar sälja själv. Jag skickade in en hel säck med plagg. Och det tog över månad innan dom gick igenom mina saker.

Det var absolut inget fel på kläderna. Många bloggare har använt sig av och hyllat företaget Sellpy när de rensat i sina garderober. Kenza har gjort reklam för dem och Petra Tungården lika så och de är såååååååå nöjda.


Så klart men det finns en sak som de praktiskt nog undvikit att nämna och som som många användare blir varse först när . Men att låta kunderna nolla vid försäljning och själv dra in hundralapparna, det är ett bra recept på dålig kritik och artiklar som den här. Här bör dock sägas att det säkert är långt ifrån alla som riskerar att hamna i samma situation som Yvonne och de andra som nämns ovan. Men om du ska prova Sellpy. Kul idé men känns som en dålig deal – bilderna ser ungefär ut som det gör när man lägger upp bilder själv (upphängt mot en vit vägg) och inte . Sellpy , Sellbag, Resellify och Simplet jobbar alla med försäljning i en butik på auktionssajten Tradera som bas.


Sellpy har även egen webbutik med fasta priser. Köper in procent av de kläder som skickas in. Fasta priser i egen butik. Säljer cirka procent av kläderna som kommer in.


Har du högar med prylar du egentligen vill bli av me men aldrig hinner ge bort eller sälja? Kläder i bra skick skänks till. I så fall är du långt i från ensam.


Sellpy är en väldigt bra idé, tråkigt att de tyvärr fungerat väldigt dåligt för mig. Nu väljer jag att ge bort sakerna .

Våra utrensningar innebär att jag nu fyllt på min shop hos Sellpy ! I våras provade jag tjänsten Sellpy för första gången och blev glad över hur enkelt det är att sälja grejer med dem. Ge dina saker ett nytt hem! Du packar din påse med det du vill sälja - vi hämtar vid dörren och sköter. Stockholmsbolaget Sellpy gör det enkelt för folk att sälja sina gamla prylar på Tradera. En affärsidé som hämtad från en skämtbutik i filmen The Year Old Virgin.


Men faktum är att det faktiskt verkar fungera i verkligheten. Sellpy är grundat av trion Michael Arnör, Oskar Nielsen och Philip Gunnstam och . Tycker du att det känns jobbigt att lägga upp saker på Blocket eller Tradera så finns det numera en tjänst som gör det åt dig. Retur: dagar - köparen står för returfrakt. Produktinformation: Märke: HP.


Varan är i normalt begagnat skick. Vissa tecken på användning finns ( Dåligt batteri, nytt Windows behöver installeras). Upptäck mer av: märke HP, typ Laptop. Klädjätten HM är bland investerarna när Sellpy tar in nytt kapital.


Startupbolaget som vill hjälpa människor sälja begagnade prylar på nätet tar in miljoner kronor totalt, rapporterar nyhetssajten Breakit.

Commentaires

Articles les plus consultés