Vintage klær

Asos har også en egen vintage - og secondhand-butikk hvor fashioninteresserte kan legge ut egne plagg for . Istedenfor å pløye deg gjennom metervis med gammelt tøy i butikker verden over kan du gjennom eksempelvis nettportalen etsy. Oslo har den siste tiden slått seg opp som en hot shoppingby, men de mange bruktbutikkene blir ofte glemt. Noe av det beste med vintage og second han ifølge MinMote-redaksjonen, er at kvaliteten på disse klærne ofte er langt bedre enn på et nytt plagg du hadde kjøpt for samme pris.


Dette er en mye mer eksklusiv og moteriktig markedsplass for brukte luksus klær.

Moteriktige jenter fra hele verden har egne profiler og selger fantastiske skatter. De garanterer at alle plaggene er ekte og er godkjent som i god stand. I Fretex-butikkene finner du brukte klær , second han vintage , møbler, bøker og mye mer! Vi fyller daglig på med nye varer. Les om våre butikker her.


En skattejakt etter vintage kan føre deg til fantastiske funn som beriker garderoben din. Vintage - det beste av gamle klesskatter.

Er du opptatt av miljø, bør du kjøpe mindre klær. Cirka prosent av alle klær lages i dag av polyester som er fetteren til plasten. Polyester utvinnes av olje (den du henter opp av bakken) og . Notting Hill, og de ble fort populær med deres iøynefallende vintageprodukter. De fokuserer på et mangfold av produkter med bra kvalitet til en god pris.


København er Skandinavias motehovedstad. Etter at du har tatt runden og er fylt med inntrykk fra både musikkens-, matens-, og motens verden, passer det kanskje med en runde shopping. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Men hva er forskjellen på bare vanlige gamle klær og vintage fashion?


Noen sier vintage om klær som er en sesong eller to gamle. SIDE2): Det har begynt å bli en stund siden brukte klær ble sett på som noe negativt. Faktisk, så heter det ikke brukte klær lenger - det heter enten vintage eller second hand. Selv om ordet vintage nå til dags blir brukt om det meste, uansett om klærne er en eller to sesonger gamle, så er vintage - klær. Før vi åpnet vintageavdelingen i butikken i fjor, var det nesten bare hos Fretex man kunne kjøpe brukte klær.


Vi følte det manglet en vintagebutikk med håndplukkede klær , sier Monica Mathiassen, daglig leder ved Livid Jeans. Vi ville gjøre Trondheim mer vintagevennlig.

Det viktigste er å gjøre vintage. Ordet er opprinnelig latinsk for vinhøst, men brukes i dag som positiv karakteristikk om gamle, edle produkter, spesielt viner som er ekstra notable, men også om annet som lar seg årsfeste, for eksempel klær og designprodukter som følger en særpreget, . Har du vintageklær i garderoben og er usikker på hvordan du skal ta vare på dem? Her får du noen gode tips som kan sikre plaggene et enda lengre liv. Ekte vintageklær kan være flere tiår gamle, hvilket betyr at de har blitt tatt godt vare på av sin tidligere eier. Det er flere gode grunner til at du skal fortsette . Grünerløkka er et alternativt og spennende shoppingstrøk.


Her fins det mange små, uavhengige butikker som selger klær , smykker, keramikk og kunst utenom det vanlige - alt fra originale butikker drevet av unge, norske designere til kule vintagebutikker. En fasjonabel forretning med bredt utvalg og sans for kvalitet. Her finner du mote i alle sjangre: fra de populære Levis jeansshortsene og rocka t- skjorter til . Norsk nettbutikk med retro klær , kjoler, skjørt, bluser og tilbehør.

Commentaires

Articles les plus consultés