Sofagruppe stue

Alt av møbler - til riktig pris. Hva slags sofa skal du ha? Skal det være en myk sofa du kan synke ned i? Foretrekker du en strammere designvariant ? Møbelringen er sofaspesialisten som har et stort utvalg modeller, tekstiler, ben og farger slik at du kan finne .

Stilriktig stue med gode møbler. Trenger stuen en oppgradering? Er det bare et sidebord du ser etter? Eller er det større endringer av både sofa og skap?


Vi synes det er viktig at stuen er et innbydende og harmonisk rom, både for store og små. Derfor tilbyr vi møbler i ulike stiler, slik at du skal finne det rette til ditt hjem. Bufret Lignende STORT UTVALG: Vi har sofa i ulike varianter og alle prisklasser.


Sofa er vår spesialitet og vi har et stort utvalg 2-seter og 3-seter sofa , hjørnesofaer, sofagrupper , modulsofa og sovesofaer.

La deg inspirere av vårt utvalg av flotte sofagrupper. Her finner du sofagrupper som passer perfekt til romslige stuer , som til mindre oppholdsrom. Når man skal innrede stuen , så blir sofaen for de fleste et midtpunkt. Her tilbringer mange sine kvelder, enten man sitter og koser seg med en god bok, lytter til musikk eller følger med på nyheter eller en favorittfilm.


Når man har gjester, er det ikke uvanlig at sofakroken blir samlingspunktet hvor man nyter en kopp . Stor U-formet gul sofa midt i en åpen planløsning med stue og spiseplass. Liten, gråsvart sofa i ei stue med mørke vegger og hyller på bakveggen. Naturfarget skinnsofa med rosa og grå puter i ei stue med mørkegrå vegger.


En FLOTTEBO sovesofa i Lofallet beige med sidebord gir ei blå, grå og rød stue. Besøk oss for å oppleve vakre stuemøbler til lave priser. Vi har alt fra sofaer og lenestoler til salongbord og TV-møbler i en mengde ulike stiler.


Er du på jakt etter en billig sofa uten å måtte gi avkall på kvaliteten? Da har du kommet til helt rett sted! På Trademax finner du billige sofaer på nett til alle stuer.


Sofaen din skal holde i mange år framover, så det er viktig å velge en med slitesterkt stoff og med kaldskum av høy kvalitet i stoppingen. Uansett om du leter etter en . Kjøp din nye sofa hos JYSK.

Stort utvalg til lave priser. Sofaen er ett av de permanente elementene i stuen. Her kan du slappe av etter en hard arbeidsdag, lene deg tilbake med en bok, eller se en god film sammen med familie og venner. Hos JYSK finner du et bredt utvalg av sofamodeller som passer til din stil. Du finner blant annet disse sofatypene . Plasser sofaen for seg selv med et lite bor noen puffer og et gulvteppe, så skaper du en egen sone i stua.


Gulvteppet hjelper til med å definere sonen i rommet. Denne sofaen er til og med en sovesofa – designeren Giuseppe Viganò har klart å kombinere en fin sofa med sovekomfort. Ikke la deg forføre av flotte og eksklusive designmøbler som er kule, men som ikke passer til din stue og dine behov.


Velg heller møbler som kler rommet. En liten sofa forsvinner i store rom med god takhøyde. Et gulvteppe i stuen for eksempel, rådes av interiørarkitekt Torunn Tøllefsen å være generøst nok til å plasseres under både stuebord og sofa – som det ikke.


TV og hvor mye plass man egentlig trenger rundt spisebordet. En grå sofa passer utmerket i en enkel grafisk stil. En sofa med et stramt preg vil ikke passe inn i denne stilen, men en sofa med store puter og et mykt uttrykk er helt perfekt. Her har vi brukt fargen Brinjal 2fra Farrow and Ball som gir stuen dybde og varme. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue , spiseplass, soverom og entre. Krogsveen har mer enn års erfaring innen boligsalg og gir deg gjennom BoligsøkerRegisteret tilgang på flere kjøpere til din bolig.

Commentaires

Articles les plus consultés