Norske telefonnumre

Søk telefonkatalog: personer, bedrifter, kart, adresser m. Nummerplan Bufret Lignende En nummerplan er en tilordning av serier av numre til et formål. Innen telebransjen definerer nummerplaner hva som skal være tillatte format for telefonnummer og andre typer tele-nummer. Nummerplanen deler så de tillatte nummerseriene inn i grupper og reserverer disse gruppene av numre for ulike teleoperatører . Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart.


I denne oversikten har Startsiden samlet norske og internasjonale telefonkataloger.

Gratis søk mot både bedrifter og privatpersoner på samme nettste foruten bransjesøk, kartsøk m. Du trenger ikke logge inn for å søke på telefonnummer , men er du registrert bruker kan du f. ITU har tildelt landskode til Noreg. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet ( Nkom) forvaltar den norske nummerplanen under landskode 47. Livrpoolfc: Hvordan kan jeg finne ut info om et telefonnr som ikke gir noen treff når man søker i katalogen? I tillegg er det jo ett helvete med at foreldre kjøper telefon til ungene og det ikke er uvanlig at det er ført opp . Et mobilnummer som er lett å huske kalles gjerne et ”gullnummer”.


Og er det spesielt enkelt å huske, hender det noen kaller det et platinanummer.

Utenlandske telefonsvindlere bruker falske norske numre. Bak et tilsynelatende vanlig norsk mobilnummer, kan det skjule seg utenlandske telefonsvindlere. Vær spesielt obs om de første tre sifrene i et ukjent nummer er likt som ditt telefonnummer.


Flere norske mobilabonnenter har de siste ukene opplevd . Tusenvis av nordmenn har stemt fram Norges mest plagsomme telefonnumre. MISBRUKER NUMMERET HANS: Hans Christian Færden sitt telefonnummer havna fort på en telefonterror-liste. Microsoft-svindlere ringer nå nemlig fra hans norske nummer.


Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE . Dersom man er syk og ringer 1kommer også politiet (det er ikke alltid nødvendig). Man kan da ikke velge sykehus, men blir brakt til det nærmeste. Dersom man derimot ringer etter Røde Kors kommer bare ambulanse og man kan velge sykehus. Videre finner du en del nyttige telefonnummer og weblinker som alle kan ha . Brabant Wallon – hvilken dag som kommunen henter hhv søppel, plast, papir). Den ikke-lenger-så-nye personopplysningsloven gjør at internettbrukerne denne uken kan søke etter telefonnumre uten å logge seg inn først.


Nei, du kommer ikke til å få 9-sifret telefonnummer. Unison slakt av overgang til 9-sifrede nummer. Magnus Blaker Journalist.

I fjor sendte Nkom, tidligere Post- og teletilsynet, ut en bekymringsmelding til norske telekomselskaper: Det er bare igjen millioner ledige . Har du blitt oppringt av et ukjent nummer, kan du raskt finne ut om det er en selger som skjuler seg bak nummeret. De aller fleste av våre gullnummer er ubrukte, og kan flyttes fritt til ønsket operatør. Om nummeret er brukt tidligere er dette merket på produktsiden. Nei, alle norske telefonnumre og foretak opplistes helt gratis i katalogen.


For bedrifter tilbyr vi også profilert oppføring som et tillegg. Idar Vollvik har hatt Norges enkleste telefonnummer i år. Nå har han ikke bruk for det lenger. Perfekt som nummer til sentralbor kundeservice, vakttelefon eller . For dager siden - Store norske og internasjonale selskaper bryter loven ved å henvise kunden til dyre spesialnummer når de skal ringe kundeservice, sier Forbrukertilsynet.


Nå ber de selskapene om å rydde opp. Barne- og likestillingsdepartementet for næringsdrivende til å rette .

Commentaires

Articles les plus consultés