Modernus interjeras

Dauguma žmonių neteisingai supranta, kad moderniame šiuolaikiniame interjero kūrime kambario spalvų paletė su vyraujančiais neutraliais šešėliais yra griežta ir beveik tuščia. Lietuvos architektai ir dizaineriai. Vismantės Tubelytės sukurtas modernus interjeras atrodo apgaulingai paprastas, bet gerai įsižiūrėjus matyti, kad kiekviena smulkmena apgalvota, nėra jokių atsitiktinių detalių, nereikalingų daiktų.


Visos patalpos susilieja į vientisą erdvę, pro langus atsiveria romantiška senamiesčio pastatų . Skandinaviškas modernus stilius yra vienas populiariausių pasaulyje. Jis ypač mėgstamas šiaurinėse šalyse, kur klimatas atšiaurus ir.

Gali atrodyti, kad tai nėra labai svarbu, tačiau atnaujintas namų interjeras gali pakeisti jūsų pačių požiūrį į savo namus. A energinio efektyvumo klasės namas Vilniuje neatrodo šaltas ir bedvasis. Modernaus interjero 2kv. Anaiptol, erdvių kūrėjai nepamiršo pagalvoti apie jaukumą.


Projekto autoriai Petras Sakalauskas ir Jurgita Mockaitytė tvirtina, jog jame besikuriančiai jaunai šeimai itin tiko modernus stilius. Daugiau nei 4mindividualus gyvenamasis namas Zujūnuose dvelkia jaukumu ir prabanga. Tai 200mploto gyvenamasis namas Kauno raj.


Vyraujančios spalvos: tamsiai ruda . Interjero stilius - modernus minimalizmas.

Pereiti į pagrindinį turinį. Pasak moderno kūrėjų, kiekvienas būstas turi išsiskirti savo nuosavu charakteriu. Jas diktuoja dizainerio individualumas – tai esminė moderno menininkų pozicija.


Prabangus modernaus namo interjero Klaipėdoje svetainės ir miegamojo dizainas. Svetainė sujungta su virtuve, jaukus židinys, didelis pietų stalas. Naujas modernus interjeras Antakalnyje.


Vilniuje, Antakalnyje pastatytame kotedžų komplekse šiam 2mkotedžui interjerui pasirinkti prabangaus modernaus interjero sprendimai lėmė neapkrautas, lengvas erdves, šviesų ir gaivų koloritą. Pagrindinė šio interjero dizaino idėja atkartojama visame aukštų kotedže – nuo . Butas Basanavičiaus gatvėje. Džiaugiamės nauju puikiu interjero studijos AKTA darbu Vilniuje, Basanavičiaus gatvėje, kuriame rasite ir keletą aksesuarų iš URBAN SOUL: Broste Copenhagen akmens indai, Louise Roe Copenhagen vaza „Jewel“, Louise Roe Copenhagen. Profesionali architektų komanda, suprantanti Jus ir Jūsų poreikius, kurie mėgaujasi naujomis dizaino technologijomis, bei išmanaus interjero projektais! Nerijus Erika Glemzai, Deividas Povilaitis, Milda Kiltinavičienė and others like this.


The Artist is Nothing without the Gift,but the Gift is Nothing without . Monochromiškų atspalvių interjere natūralias medžiagas derinome su naujų technologijų, kokybiškomis apdailos medžiagomis. Susikurkite savo svajonių interjerą ir baldų dizaina. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Mediniai laiptai ir stalviršis. Rinktis galite iš daug formatų - 30x3 30x6 60xir 60x1cm.


Keturios spalvos lengvai derinamos.

Akmenį imituojančios plytelės, kurios nebus pavaldžios laikui. Tiks tiek modernaus interjero mėgėjams,tiek ieškantiems klasikos. Perka kategorijoje paieškos rezultatai Alio.


Dažnas šiuolaikinis modernus interjeras pavadinamas skandinavišku, ilgai neieškant jokių kitų atitikmenų ar sąvokų. Visgi šiauriečių padiktuotas stilius turi jam būdingų bruožų. Tai minimalizmas, funkcionalumas, aiškios, lakoniškos formos bei kuo natūralesnės medžiagos.


Norvegija, Suomija, Švedija . Puikioje Vilniaus vietoje, J. Jasinskio namai - naujo gyvenimo pradžia.

Commentaires

Articles les plus consultés