Hvitpigmentert olje bord

Design: Elin Louise Sveen. Når man har pusset ned et møbel, gjelder samme fremgangsmåte som for nylagde møbler. Enkelte eksperter anbefaler imidlertid å gi møblene samme type overflatebehandling . Bolia white pigmented wood oil brukes til pleie av hvitpigmentert , oljet tre eller der det ønskes hvitt pigment.


Oljen virker vannavvisende og beskytter samtidig treet mot uttørring.

Pleiemiddelet er 1 terpentinfritt og er bare utviklet av de fineste og reneste oljer. Før behandling kan det med fordel brukes Bolia wood . Vi har en spisestue i oljet eik, som naturlig nok har gulnet en del, all den tid den er over år gammel. Jeg kunne tenke meg å lysne den litt, og tenker at hvitpigmentert olje kunne vært noe (selv om jeg da sikkert burde ta benkeplaten på kjøkkeninnredningen også). Er det noen som har gjort dette, og kan gi meg tips til . Bolia wood cleaner brukes til rengjøring av ubehandlede innendørs tremøbler.


Hvitpigmentert olje møbler. Jeg kjøpte finishing oil og hvitolje å sette inn i bordet , og prøvde en stripe.

Har du kun finishing oil som behandling, så vil møblene reagere. Har ett eik- spisebord , vitrineskap, sjenk, stuebord og ett . Liberon Hardvoks- olje er godkjent for kontakt med matvarer. INSPIRASJON: DIY Spisebord. BRUKSOMRÅDER: Beregnet for innendørs bruk.


Kan brukes på ubehandlet eller tidligere oljet treverk. Ideell for gulv, vegg, benkeplater og møbler. FARGER: Fargeløs, Hvit , Lys grå, Mørk grå, Antikk eik og sort. Liberon kinesisk treolje er en tyktflytende ikke-herdende olje.


Den inneholder 1 Kinesisk treolje , og er meget motstandsdyktig mot vann, alkohol og matsyrer. Oljen gir en slitesterk overflatebehandling som er ideell for kjøkkenbenker, bord og eksklusivt treverk innendørs. Lakk og olje kan derimot gulne, sier Ingvild Aunan,.


Mange lurer på hvordan jeg har hvitoljet eikebordet mitt så her kommer fremgangsmetoden min og det er hyggelig det. Herdede og hvitpigmentert voksolje for behandling av tidligere oljet eller ubehandlet. Først pusset jeg bordet for og få vekk merker, hakk osv.


Uttrykket hvitfarget vil erstatte hvitolje.

Vår nye behandling gir en sterkere overflate, men kan fremdeles vedlikeholdes med bruk av møbelolje dersom man ønsker det. Våre lakkerte bord er behandlet med UV-lakk som gir en meget slitesterk overflate og som tåler væskesøl . Gir god beskyttelse mot fukt, smuss og fett. Start med å pusse lett over bordbein og rammen rundt som skal være hvit med et fint pussepapir (180).


Bloom Kjøkkenbenk- olje er et vannbasert alternativ til Liberon Finishing oil, og er et godt alternativ dersom man ønsker å beholde . Det er nokk siden det skal males. Bordplaten (toppen) som skal beises krever litt mere arbeid. Alt av gammel lakk, maling og eventuelt olje må pusses helt bort på bordplaten (toppen). Slitesterk benkeplateolje til bordplater og møbler o. Kjøpte et dyrt bord i heltre (vet ikke hva slags type tre), fra Bolia, og det er lyst og med noen små lysskjær i. Kan tones i alle beisfarger.


Den ble ganske blank og noe mørk synes jeg. Hvitoljen er jo ikke hvit per ce, så kanskje den . Flere muligheter for etterbehandling Når bordplaten er ferdigslipt, er den klar for å forsegles. Her kan det generelt sett brukes tilsvarende overflatebehandling som på et tregulv.


Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. FØR: Bordet var fullt brukbart, men slitent. De fleste bord er overflatebehandlet med olje eller lakk.


Da bør man rengjøre bordplaten , og så ha på ny olje eller nytt strøk med olje eller lakk oppå. Foto: FOTO: Kjersti Blehr Lånkan. Benkeplatene bør oljes to ganger i året, men når de er helt nye, kan det hende at det er behov for så mye som fire til fem lag med olje før platen er mettet, sier Wimann Sandli i Norema Kjøkken.


En plate som er skikkelig oljet skal . Skal du olje en benkeplate? Se filmen vår som viser hvordan du løser oppgaven trinn for trinn. Oljen beskytter mot fukt, smuss og fett og.

Commentaires

Articles les plus consultés