Henge klær fra taket

Kunsten er å få det til å se bra ut også med klærne hengende på. La deg inspirere av disse. En enkel og dekorativ måte å gjøre det på, er å henge klesstenger fra wire eller reip i taket.


Stengene rommer kanskje ikke all verden, men heng opp de peneste klærne , eller klærne du skal bruke i morgen. Litt fordi jeg har fått oppheng på å bruke skikkelig verktøy (pussemus, egen drill og stikksag står på ønskelisten til årsdagen min) og litt på grunn av mangel på plass til å henge opp klær , så har jeg laget en klesstang som henger fra taket.

Den kan lages lang eller kort, med barnevennlige farger eller med . Kult med kjetting Du kan også bruke kjetting på en morsom og annerledes måte. Fest et stykke kjetting på en krok i taket - og heng opp klær på den ved hjelp av kleshenger i for eksempel metall, sånn som på bildet over. Ved å innrede med kjetting henger man med i tiden.


Danske Pej mener trenden Sweet . Trenger du en reserveløsning for å oppbevare store mengder klær ? Ta en titt på klesstativene og stumtjenerne våre.

De er enkle å montere, enkle å flytte på og enkle å plassere – selv på de trangeste stedene i hjemmet. Og siden de er så rimelige, får du mer penger til overs til nye klær å henge på dem. For at tøyet på tørkestativet skal tørke fortere, er det smart å henge tøyet nærme taket. Les mer om våre tørkestativ her! Tenkte å henge kjetting fra to kroker i taket på soverommet.


Kjettingen skal så holde en garderobestang, som igjen skal holde klær. Har du liten gulvplass til oppbevaring, kan du bruke veggen rundt spiseplassen til å henge opp skap. Bli med hjem til en familie som virkelig har tenkt lurt rundt.


Men husk at det fort ser rotete ut, så velg klær som er relativt like i størrelsen for å skape en viss orden. LES OGSÅ Smart oppbevaring i alle rom. Klær trenger ikke å henge i store, kjedelige skap. Tenk utradisjonelt, og bruk et skap som ikke nødvendigvis er ment for klær.


En tynn gren du har funnet ute, spraymalt med blank maling og hengt opp i taket med to kjettinger - det er en kjempefin garderobestang til gangen eller hytta, det! Med smarte garderobe- og oppbevaringsløsninger holder familien Forslund orden. Over vaskemaskin og tørketrommel er det ofte mye uutnyttet plass.

Høyden opp til taket kan utnyttes ved å henge opp et skap eller et praktisk hyllesystem. Her kan du plassere vaskemidler, håndklær og henge opp skittentøyskurven. Det er ikke alle forunt å ha stort vaskerom, men med et vegghengt system får du . Er på jakt etter en smart løsning for å tørke klær. På boligmessen har jeg sett slike stenger som man firer ned tra taket når man skal ha tak i klærene, en smart løsning som desverre ikke er så pen. Finnes det noen andre greie løsninger?


Jeg ønsker å henge klærne opp høyt over en benk men må selvsagt få . Det har tidligere vært, og jeg vurderer, å ha ha en meter lang stang å henge klær på men hvor får jeg tak i en så lang, solid stang. Den må forankres midt på veggen også for å tåle en del vekt. Har sett noen som er som et slags kors. Det er gjerne en arm på hver side hvo.


Noen som skjønne hva jeg mener? Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. TØRKE KLÆR PÅ HYTTA: Tørkerist i smijern som kan henge over vedovnen, er praktisk med tanke på både sko og klær. En slik rist kan kjøpes i flere hyttebutikker.


Kr 99 hyttelivsenteret. Dersom du vil ha klærne hengende i de skapene, må du bare få tak i korte klesstenger som henger andre vei i klesskapet. Skjønte du hva jeg mente? Ikke sant - jeg var innom den tanken også, med feil vei :) da er det kanskje . Det hadde i stedet det jeg mente var en helt fantastisk genial stang festet fra taket - med en stykk kommode under.


Hadde lenge sett etter et klesstativ for å supplere Hermans bittelille skap hjemme. Ungen vokser, og likeså gjør størrelsen på klærne og plassen de tar. Men selv de minste stativer . Dermed kan man arbeide selv om det er mørkt ute. Når nisjen graves, bør vi tenke på at varmen fra lyset kan smelte en åpning ut gjennom taket og lage en trekkluke som gjør at temperaturen i hulen synker mange grader.


Hyller til utstyr, stativ til å henge våte klær på, osv. Norsk Teknisk Museum - Photographer Elling, Ægidius.

Commentaires

Articles les plus consultés