Sveitserhus kjøkken

Anette og Fredrik liker å kombinere gamle møbler med moderne design, og forsøker å ikke ta inn mer ting enn de trenger i hjemmet sitt. Da de overtok huset, var det nesten urørt, og hadde verken bad eller kjøkken. Den gammeldagse romplanen med kvadrartiske rom og ildsted i hvert rom i første etasje, . Se ekteparet fra Froland sitt fantastiske sveitserhus. NYBYG GAMMELT HUS : Ekteparet Camilla (25) og Oddvar (27) Heddeland med Aslak (5) på armen ønsket seg et sveitserhus , og bryllupsnatten for fire år siden sto.


KJØKKEN : Oddvar har bygd kjøkkeninnredningen selv, ved hjelp av sin tante.

Hall, hovedinngangen for huset med trappegang opp til 2. Den lille stuen, med dør tilbake til hall eller inn i det som en gang var landhandleriet. Rom med utgang mot Gammelvegen og lettvegg – tidligere del av landhandleriet. Kjøkken – tidligere del av . Klassisk kjøkken tilpasset sveitserhusstil. Med dørglass i samme utforming og farger som sommerstue på sveitservillaen, med rødt, grønt og mønstret glass. Tallerkenhylle mellom glasskap etter kundens ønske.


Ombygd til sveitserhus ble det cirka 1år seinere.

Første etasje inneholder kontor, hjørnestue, romslig spisestue, kjøkken , moderne baderom og teknisk rom. Bad og teknisk rom er bygget der det var . Ellers må det være at vi har tatt godt vare på blant annet kjøkkenet hvor vi har håndsinket skuffer for å bygge på en rekke til, slik at kjøkkenbenken fikk normal høyde. Hus med sjarme leies ut til sommerturister.


Det er kun min gangavstand til stranda. Huset ligger på en øy utenfor Norges eldste by, Tønsberg. Peder Austa Sølvi dos Santos.


Maskinhøvlet staffpanel var vanlig i mindre synlige rom som kjøkken og soverom. Dørene er høye og har gjerne fire speilfyllinger, liggende oppe og nede og to . Sammen med ektemann og byggmester Jonny har hun restaurert huset i Sarpsborg sentrum. Connie har stått for det meste av interiørdetaljene, mens ektemannen har gjort det praktisk grovarbeidet. I tillegg til å legge nytt gulv, ble taket senket og et påbygd ga plass til et stort, nytt kjøkken. Damphetta over komfyren er original, svartovnen har Tone satt inn.


Utslagsvasken er også opprinnelig. På ovnen står julekaka Tone har stekt i vedkomfyren tidligere på dagen. Svartovnen på kjøkkenet , lukt av vedfyring, nystekte brød og kaffen som putrer på ovnen minner meg om besteforeldrene mine, . Huset ble antagelig tegnet av Wergelands gode venn, slottsarkitekt Linstow.

På landsbygda ble det etter hvert svært populært med sveitserhus. Mange eldre hus ble modernisert og tilføyd elementer som verandaer og bislag i sveitserstil. Du skal være bra interessert i sveitserhus for å sette i gang med det gamle menighetskontoret til Domkirken – og være villig til å bruke ni år og seks.


Vi delte dusjkabinett med arbeidsfolkene i kjelleren, og jeg hadde kjøkken under en presenning ute i gården og laget mat på utegrillen frem til jul, sier Lena . Det var viktig for oss at alt vi gjorde i huset, skulle være arkitektonisk riktig. Huset var blitt inndelt i flere enheter av tidligere eierne og var registrert som en tomannsbolig da vi kjøpte det. Vi flyttet inn i tre av rommene i andre etasje og begynte med restaureringen av stuene og kjøkkenet i første etasje. Vi venter også på den store oppussingen av kjøkkenet , men enn så lenge så trives vi godt der inne etter at veggene ble hvite. Det gamle skapet bør du absolutt beholde ja.


Skapet er nydelig, og det er virkelig . Sveitserhus med okerfarget kledning, brune detaljer og grønne vinduer. Skrevet av Christel Eline Wigen. Nydelig sveitserhus med stor have. Sjarmerende uthus med soverom. Få minutters gange ned til brygge og strand som Ulvøtangen og Verdun.


Flott kjøkken med spiseplass, stuer, toalettrom og verandarom. Kjeller: Kjellerstue med bakerovn og sovealkove i åpen løsning med kjøkken. Koselig fliselagt dusjbad.


Inngangspartiet til boligen er prydet med detaljrikt overbygg. Valget falt på hvitmattlakkert enstavs eikeparkett på kjøkkenet vegg i vegg (for å unngå vedlikehold) så får vi håpe vi finner en løsning i stuen hvor vi ikke må styre med å olje .

Commentaires

Articles les plus consultés