Student pc test 2017

Vi har sjekket hundrevis av tester og bærbare PC -er på leting etter den perfekte student - PC og skole- PC. Som student er det en fordel. Du kan lese mer om anbefalte spesifikasjoner til en typisk student - PC på Tek. Anbefaling Student - PC.


I vår test målte vi maskinen til timer batteridriftstid under videoavspilling, så denne holder en helt skoledag uten påfyll.

Samletest Bærbare PC -er til studenter. Vi har testet fem maskiner som egner seg som både studentlaptoper og til hverdagsbruk. Her finner du de nette laptopene med gode tastaturer, lang batteritid og skarpe skjermer. HP kom ut som taperen av vår batteritest med timer og minutter, og det er kanskje her den lave prisen viser seg mest tydelig. Dette er ikke nok til en arbeidsdag.


OPPDATERT: Denne saken ble først publisert 8. Elkjøp og Lefdal (som vi kåret til beste tilbud) er fortsatt tilgjengelige til samme priser. Det er tid for skolestart, og hvis du tar en titt i de store nettbutikkene som selger PC -er, vil du se .

Testvinneren har fått sin score basert på tre testkilder , mens de under på listen har fem ganger så mange kilder. Færre tester gir en mindre sikker samlescore, siden hver enkelttest får veldig stort utslag. Og hva bør man egentlig vektlegge når man skal kjøpe seg en student - PC ? MOBILTEST : Toppmodell til halv pris. Se våre tre testfavoritter.


Skal du kjøpe en bra og prisgunstig bærbar PC ? Da har du kommet helt rett! Hvor mange forskjellige programmer bruker du egentlig til daglig – enten det gjelder jobb, fritid eller begge – utover nettleseren din? Den må være lett og batteriet må vare lenge, men hvilke andre egenskaper er viktige i en student - PC ? Ta Komplett sin PC -velger- test. FHD touch sølv, Acer Aspire Switch One 10. Derfor bør du velge en 2-i-1- PC som student.


De er svært populære blant studenter i USA, men etter en grundig test synes vi de faller gjennom på litt for mange områder. For den typiske studenten anbefaler vi bærbare datamaskiner som ikke er for store. De skal være lette og bære med seg, de skal starte opp raskt, være effektive, hardtarbeidende og de skal ha lang batterilevetid. Laptoper med 1skjerm har en god balanse mellom .

Gjennom verdensledende PCMark by Futuremark kan vi finne den perfekte PC - en akkurat for deg. Testen måler PC -ens prestasjoner gjennom tester basert på de oppgavene og aktivitetene som gjøres ved ulike formål. Det gjør det enkelt både for. Stor test : En hybrid- pc med berøringsskjerm kan brukes både som nettbrett og bærbar pc. Vi tester seks fleksible løsninger med Windows 10.


Oppeti god skjerm og lav vekt. Studentbudsjettet er ofte stramt, med en god laptop til dine studier er både en god smart investering. Vi gir deg de beste tipsene på vei til rett student - laptop. Det er uten tvil vanskelig, så godt som umulig å studere uten PC i dag.


STUDENTLIV: Studentlivet krever en bærbar PC som takler lange studiedager og -kvelder. PC -en brukes i tillegg ofte til mye mer enn . Foto: Foto: iStockphoto. Hver uke tester vi i HjemmePC minst en bærbar PC. Her er et utvalg på åtte bærbare PC -er .

Commentaires

Articles les plus consultés