Smale nattbord

Det gjelder å få mest ut av få kvadratmeter. Vi har funnet kule og anvendelige nattbord , som alle får plass ved siden av sengen. Har du plass til å dra senga litt ut fra veggen, kan du også velge å plassere en smal benk i naturmateriale mellom senga og veggen.


Plutselig har du plass til masse bøker og . Se vårt spennende utvalg av nattbord.

Mange ulike farger og varianter. Gir plass til alt du trenger for natten. Hos JYSK har vi alltid gode tilbud på nattbord. Vi har et stort utvalg nattbord i forskjellige materialer og design. Oppbevar alle dine nattlige nødvendigheter i et nattbord som matcher stilen på soverommet ditt.


IKEA har et stort utvalg i moderne og klassiske nattbord. Nattbord finnes å kjøpe online på Room21. Raske og trygge leveringer!

Langt de fleste menneskene har et nattbord ved siden av sengen sin. Det er smart, hvis man har ting, man ønsker å ha nære når man sover - fx en vekkeklokke, telefon, lommetørkle og andre nyttige ting. Ved å smale dem på et bord i stedet for på gulvet får man langt bedre orden i sakene sine. Vi har plukket ut de aller fineste nattbordene, så du slipper å lete etter et sted å legge fra deg brillene! Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse.


Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Ved å klikke på et av nattbordene nedenfor kan du se flere bilder og . I stedet for nattbord , som stjeler gulvplass og har en tendens til å bli et sted man bare stikker unna ting som egentlig burde vært kastet, sats på vegghengte hyller på hver side av sengen. Alt du trenger å ha plass til er et vannglass, en bok og brillene dine. Leselys kan henges opp på veggen over sengen.


Ett nattbord sørger for at du har bøker, vekkerklokke og mobil innen rekkevidde. Våre nattbord finnes i flere størrelser, stil og farger, tilpasset dagens trender innen soveroms-møbler. Shop Bord hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. Tror dere dette ville vært et ok nattbord , eller vil det se rart ut siden den er så lang ?

Den hylla kommer til å dominere rommet ditt veldig, og som det ble sagt tidligere så har du vel plass til andre typer nattbord hvis du har plass til denne hylla? Denne var jo smalere , og mye finere. Klesoppbevaring på lite soverom (tegning) innlegg 10. Forslag til små nattbord ? Flere resultater fra forum.


Lekkert Hamilton nattbord med skuff og skap. Lekker Hamilton kommode med smale skuffer i toppen og brede skuffer under. Eken Skuffer Smal Kommode fra Svenske CS Møbler. Smal utgave av den flotte kommoden fra Eken serien. Flott kommode i Eken serien.


Se relaterte produkter for flere andre flotte møbler i samme serien. Torstein var allerede på vei ned trappen igjen. Dette er kjempefint, sa Line og satte seg ned på den smale tresengen. Det smale soveromsvinduet vendte ut mot havet. Det var alt det var plass til.


NATTBORD SVANE METRO Legg til mine favoritter . Hvis smale nattbord vil utføreBare rollen til stativet under lampen, er det ikke nødvendig å rote dem med ulike skuffer eller hyller. Dette vil redde deg fra det stadig samlende søppelet og la deg frigjøre dyrebare centimeter for noe annet. Om om kvelden blir soverommet til ahjemmekino hvor du kan nyte din favorittfilm i form .

Commentaires

Articles les plus consultés