Skjult tv i benk

Den liker jeg godt, sier 21-åringen. Han trykker på en knapp, en luke i benkeplaten åpner seg og opp heises en flatskjerm. Den er fin for alle dem som ønsker å skjule TV -en når de ikke ser på den.


Fjern TV -en fra innredningen uten å fjerne TV -opplevelsen. Skjult i gulvet: Denne TV -en heves opp fra gulvet når den skal brukes.

Gjem TV -en bak speilet. Vil du investere i slike innretninger, må du regne med å betale en del mer enn du gjør for en TV - benk fra IKEA. Har lenge tenkt på å bygge min egen TV - benk men har aldri blitt enig med meg selv hvordan jeg skulle gjøre det. Planen har hele tiden vært at høyttalere skulle være skjult og subwoofer inne i benk. Men, når jeg slo bort tanken med subwoofer inne i benken åpnet en helt annen verden seg.


Hadde vært fett med tv som kom ut av veggen. Et bilde som snur seg, eller en luke som åpner seg. Skjønte ikke helt hva du mente der junkpal.

Men jeg tenker en helt vanlig benk der man kan . Aktuatorsystemer er det perfekte valget når du er på jakt etter en motorisert heisløsning for flatskjermer, smartboards eller annet, som er lett å justere og har lavt støynivå. Den skulle ha dører, slik at komponentene kunne skjules, og den skulle se bra ut, slik at den ble et skikkelig møbel i stua. I tillegg hadde det vært fint om den hadde stativ, slik at TVen kunne løftes og gi plass til senter- . Hun kan fortelle at designerne bak TV -løsningen også har lagt fokus på trender, og IKEA vil fortsette å jobbe med dette, og eventuelt utvikle flere varianter etter hvert. En Tv - benk fra Skovby er designet med eleganse og praktiske detaljer, så du kan konsentrere deg om å se på tv. Alle våres Tv - benker er utstyrt med et innebygget Remote Link system, som gjør at du kan fjernstyre ditt AV-ustyr, selv om dørene og . Heisene brukes normalt til å løfte flatskjermer opp fra TV - benker.


De to skapene som går ned langs veggen, er festet i heisene. Og til slutt, skapene er helt skjult , og jeg slipper rot på kjøkkenbenken. Tidligere førsøkte vi å skjule tv -en mest mulig mellom hyller og skap eller den sto på hjul på gulvet i stuen.


TV -heiser fås kjøpt hos TV -forhandlere. Dagens syltynne tv -er er. Trebenk fra Bolina, lampe Grossman fra Gubi og sofa Yale fra MDF Italia, Tannum Møbler.


Med Montana Tv - benk kan du skjule alle ledninger og komponenter. IKEA - BESTÅ, TV - benk , hvit, , Det er enkelt å holde ledningene fra TV -en og annet utstyr skjult , siden det er flere åpninger du kan føre ledningene gjennom på.

Mercury TV - benk er en stilren og tøff TV - benk med fire skuffer og et skap som gir skjult oppbevaring. Deler av lakkert MDF Finnes i hvit og sort . TV - benken er funksjonell med god plass til stereoanlegg og lignende. Ble en billig enkel TV benk fra Jysk.


Samt tre benkeplater fra Ikea. Skrur tv - benken fast i benkeplaten, skjulte kabler og skrur inn et par stendere utenpå gipsplatene ankret i stender bak gipsen. Så skrur jeg benkeplatene fast i de igjen. Lager noen helt enkle hyller av mdf lik bredden på stender som jeg . Det er ikke lett å holde styr på alle ledningene, når tv - benken er full av dingser som krever strøm. Spillkonsoller, Apple TV , forsterker, PVR-boks , DVD-spiller er bare noe av det som finnes gjemt i tv - benker i norske hjem.


Samtidig innså jeg at stuen ikke lenger hadde noen vegger store nok til å plassere en sofa eller TV - benk. LES OGSÅ: Boligens skjulte brannfelle . Et solid bærepunkt ble satt opp for å bære en veggfestet TV , og en rekke hulrom og kabelgater skulle skjule alt av kabler og bokser, samtidig som jeg skulle ha tilgang til både strøm og skjulte. Flott IKEA TV - benk rimelig til salgs.


Plass til fire apparater i hyllene som kan lukkes, slik at du får skjult apparatene.

Commentaires

Articles les plus consultés