Sildebord tilbehør

Lag en ny førjulstradisjon i år, be til et rikholdig sildebord med retter du enkelt lager selv. Oppskrifter og drikkeforslag får du av oss. Ett rikholdig sildebord kan være en slager for ett vennelag.


Med ett variert utvalg av silderetter, tilbehør og drikke er det garantert at stemningen blir bra. Og det er ikke bare til jul du kan servere dette.

Dette er en flott forrett og perfekt med Ellas løksild med cider (se lenke nederst). I glassene er selvsagt sideren Valderance Cidre Bouché Brut, samme som silden er lagt i. Sild er delikat, sosial og sunn mat. Det er alltid populært å invitere gjester på sil enten det er til et bugnende sildebord eller en fargerik tallerken. Bruk gjerne fantasien når du tenker tilbehør.


Nyd sildene lidt ad gangen, eller invitér gæster på det store sildebord. Men det vigtigste er, at sildene er af høj kvalitet.

De skal være gammeldags modnede for at smage bedst. Det betyder, at sildene efter fangst har ligget måneder i salt og en anelse sukker og for kryddersilds . Potetsalat til spekesild. Nypoteter med smør vil alltid være best tilbehør til sil men en enkel vinaigrette over de lunkne potetene er også godt, og denne majonesvarianten gjør virkelig susen!


Som en frisk forrett, eller et annerledes innslag på det sommerlige sildebordet. Og for å hjelpe deg litt på vei har vi laget noen enkle tips til tilbehør , som passer til de forskjellige typer Sildakongen sild. TIPS: Skutesild Skutesilden er Sildakongens svar på den populære Bacalaoen, som vi lot oss inspireres av på våre handelsreiser til Portugal. Med smak av tomat og Madeira er dette en perfekt sild å . Sommeren vår starter med Midsommar!


Og det med ordentlig feiring i Sverige, som bare svenskene gjør det. Her i familien har vi fått en fantastisk tradisjon, der vi feirer Midsommar med våre gode svenske venner, . Siden det er et dårlig alternativ, velger vi heller å droppe hele sildebordet. At der skal sild på julefrokostbordet er vist en selvfølge. Tradisjonen med julbord stammer helt . Mon ikke 3-slags vil være passende, der naturligvis skal være forskellige i smag og udseende, i MadABC er der mange ideer, så der er noget for enhver smag.


En sildeanretning kan iøvrigt ofte serveres som forret.

Man kan også til gæster arrangere en nydelig og . Kanskje en kokt potet eller to til hver av stevnedeltakerne? Vi serverer selvsagt vår beste spekesil eller kryddersil eller hva pokker som helst av havets sølv. Flatbrø smør, løk, rødbeter, rømme og glohete ringerikspoteter er tilbehør av høyeste rang. Et sildebord med tilhørende kaldt følge . Han skulle sørge for pinnekjøttet, og jeg skulle ordne ribbe, medister og tilbehør. Siden både Larsen og undertegnede faktisk har en ganske stor omgangskrets her nede, fant vi det umulig å be alle på Sildebord en gang.


Så vi måtte eventuelt dele festligheten over flere onsdagskvelder. Kan det passe med ett sildebord ? Selv om det ikke er jul:) Sildebord for gode venner. Og det var litt av eit sildebord Liv Nordli Hole kunne by fram.


Og sjølvsagt spekesil kryddersild og røykt sild. Med tilbehør som rødbetesalat, poteter, kålrabistappe, heimelaga flatbrød .

Commentaires

Articles les plus consultés