Kjerringråd hvite flekker på bord

Som tittelen sier lurer jeg på om det finne metoder for å bli kvitt, og unngå, hvite flekker på salongbordet når det har vært fuktig. Poler vekk hvite flekker. Merkene kan ikke tørkes vekk - men det finnes en annen metode som fungerer! For dager siden - Av og til kan det oppstå hvite flekker på salongbordet på grunn av fukt.


Gjerne kommer flekkene av at man har hatt vannglass eller lignende stående på bordet.

Disse flekkene kan være vanskelig å bli kvitt, men vi har heldigvis noen gode råd å dele med dere: 1. Strykejern: Legg et tørt kjøkkenhåndkle over . Jeg behandlet nettopp mitt salongbord som er i mørkt treverk med skikkelig konsentrert pulverkaffe. I romjulen skrev vi om hvordan du blir kvitt selskapsflekkene, blant annet gjenstridig stearin som har satt seg i duken, og ulike flekker på trebord. I etterkant av denne artikkelen fikk vi inn et supert tips fra Benny Lerche i Sandnessjøen, for dem som plages med hvite ringer på lakkerte trebord , og ikke har tid . Les DinSides tips for fjerning av stearin, ribbefett og ringer på bordet.


Hvite eller røde ringer på trebordet er ikke lekkert.

Heldgvis er det fort gjort å. Har du behov for flere, gode flekkfjerningstips? Sjekk disse sakene: Vanskelige flekker ? Her er noen gode ekspert-tips. Gulvet, benken og bordet har nærmest evig liv om du ikke sliter det ut mekanisk ved bruk, sier Per Otto Flæte ved Treteknisk institutt.


Men hverken storbruk eller en livat fest trenger å bety. Hvite ringer etter glass kan forekomme på alt overflatebehandlet treverk. Det skyldes varme og fuktighet, . Jeg gjorde dette med stort hell på hvite flekker på mitt bord. Forsiktig blåse over med en varmluftpistol kan nok også gjøre trikset. Er det ikke bare fukt under overflaten, men misfarging hjelper jo selvsagt dette ikke.


Rødvinsflekker er ofte veldig vanskelige flekker på grunn av at rødvin har mye fargestoff i seg. En venninne av meg sølte rødvin på et furubord , hvordan kan man bli kvitt den, uten å skade bordet ? Varm sjokolade og gløgg med rosiner hører julen til, men de varme koppene kan fort lage stygge merker i bordet ditt. Skulle uhellet være ute så er det imidlertid ingen grunn til å fortvile.


Sv: Bordet mitt er ødelagt.

Hei Dette var en gammel trå men jeg prøver. Fant du noen gang ut av hva som skulle til for å få bord hvite varmeflekker ? Ribbefett, stearin, rødvin eller hvite ringer på bordet ? Her har vi samlet våre beste flekkfjerningstips, slik at du slipper å leve med dine juleflekker helt til påske. Når spesialproduktene ikke duger, er det på tide å finne frem de gamle kjerringrådene.


Fargekritt på veggen, skitne sølvsmykker og sorte flekker på strykjernet: Det er ikke måte på hva du kan vaske med tannkrem. Om de små håpefulle har brukt den hvite veggen din som tegnetavle, trenger du ikke finne frem kost og maling umiddelbart. Fjern vannmerker på bordet.


At det enkle ofte er det beste er noe vi har hørt om mye. Når det gjelder rengjøring i huset kan det virke som om reklamen vil ha oss til å tro noe ganske annet. De siste årene har det vokst frem en jungel av produkter og utstyr man ifølge produsentene bare må ha om det er enkel effektiv rengjøring man er på . Svetteflekker som setter seg i klærne er utrolig irriterende, særlig ringene som setter seg i lyse og hvite plagg, hvor de gule merkene synes spesielt godt.


Svettetype er helt individuelt, og kroppsvæsken . Bord med vann eller fuktflekker som viser seg som hvite ringer, er til stor ergelse. Den hvite flekken som viser seg er ofte innestengt fuktighet. En sløv bordkniv , en klesbørste og ufargede kluter, vatt, trekkpapir eller tørkerull og et absorberende underlag, som et tykt håndkle, bleier eller liknende, kan være nyttig. Gule flekker på hvit duk, Lag en grøt av perboratholdig vaskemiddel, gni på flekkene og kok opp i rent vann, skyll godt. For å gjøre det mye mindre synlig, bland litt eplecidereddik og jod i en liten krukke og mal over bordet med en malekost.


Er i tillegg ypperlig som pussemiddel til kobber og messing, samt til å polere marmor. Det er viktig å skille mellom to typer ringer i lakkflater: 1. Har blitt hvitt i fagen av det varme om du skjønner,men etterhvert har fargen kommet tilbake igjen. Vi har sånn bombay bord eller sånn da.

Commentaires

Articles les plus consultés