Stang til å henge klær på

Ekstra garderober når du trenger dem. Trenger du en reserveløsning for å oppbevare store mengder klær ? Ta en titt på klesstativene og stumtjenerne våre. De er enkle å montere, enkle å flytte på og enkle å plassere – selv på de trangeste stedene i hjemmet.


Og siden de er så rimelige, får du mer penger til overs til nye klær. Enklere og rimeligere kan det knapt gjøres.

På bildet til høyre gjør en trestokk nytten som henger for de fineste plaggene. Stengene rommer kanskje ikke all verden, men heng opp de peneste klærne , eller . Litt fordi jeg har fått oppheng på å bruke skikkelig verktøy (pussemus, egen drill og stikksag står på ønskelisten til årsdagen min) og litt på grunn av mangel på plass til å henge opp klær , så har jeg laget en klesstang som henger fra taket. Den kan lages lang eller kort, med barnevennlige farger eller med . Hvor kan man eventuelt få . Pris- og produktjakt 28.


Garderobestativ JERSLEV reg. Bufret Lignende Farge: Svart, Krom.

Nå er det slutt på sammenbrett klær i . Hylleplass: velg varehus. Savner du mer plass i garderoben? Med våre smarte innredningsløsninger har du mulighet til å sette opp doble stenger så du kan henge klær i to høyder.


Vil du ha bedre lys i garderoben din? Et uttrekkbart og justerbart speil kan skape mange nye . Stål men ser ut som tre. Ofte henger helgens arbeidstøy her eller kontorklær som man bruker en annen dag også, likeså morgenkåper og treningstøy. Stang for å henge opp klær. Mange kroker er redningen fra kleshauger på stoler.


En eneste lang garderobestang , den hviler på hylleknektene. Man prøver å henge opp klærne etter farger, da ser det pent og . Noen som har noen gode innredningsforlag for å få utnyttet plassen her best mulig (oppbevaring av klær ). Det har tidligere vært, og jeg vurderer, å ha ha en meter lang stang å henge klær på men hvor får jeg tak i en så lang, solid stang. Den må forankres midt på veggen også for å tåle en del vekt. Vet ikke helt hva det heter, men vi er ute etter noe vi kan henge skjortene til mannen min på.


Gjerne et sånt fancy stativ på hjul.

Utnytt plassen under skråveggen til å henge opp tøy på en stang. Her er det brukt en fin gardinstang i messing til å henge opp klærne på. Du trenger selvfølgelig ikke å ha en skråvegg for å ha klær hengende ute. Klær kan faktisk bruke som dekor. Det er faktisk i tiden å ha dem delvis fremme.


En velorganisert garderobe gir flyt i hverdagen. På soverommet ditt skal du koble av og lade batteriene. Er det i stedet en salig blanding av treningsklær , skjorter, bukser og ubrettet klesvask hengende over en stolrygg eller på gulvet som møter deg der? Da er det på tide å finne en bedre løsning. Disse er nemlig supre å bruke i garderoben for å både spare plass, og for å få inn flere klær.


Trikset er sålig enkelt, og trenger ingen form for manipulering - ikke superlim engang! Tre korken over en kleshenger, først gjennom det minste hullet på metallkorken, og la den henge ned slik at det andre hullet . Lukter det fort surt av håndklærne dine på badet? Det kan være fordi du henger dem opp feil.


Det beste er å henge håndklærne utbrettet på en stang. Da tørker de raskere enn om de henger sammenbrettet på en stang eller sammensurret fra en knagg. LES OGSÅ: Flekker på håndklærne?


Butikkinnrending, klesstativ og andre salgsfremmende produkter til rimelige priser.

Commentaires

Articles les plus consultés