Madrassbeskytter vanntett

Strikk i hvert hjørne holder madrassbeskytteren på plass. Fasongsydd madrassbeskytter som forlenger madrassens levetid. Spesialkonstruert trekk i vanntett , men pustende, polyester som beskytter mot flekker og er kjølende og behagelig å sove på.


Passer til ramme-, skum- og vendbare madrasser. Beskyttelseslaken med overside i absorberende bomullsfrottè.

Bakside i PU-polyuretan som virker som en pustende film. Ta vare på din overmadrass med vanntett madrassbeskytter. Meget tynn og behagelig. Inkontinenslakenet er et pustende og vanntett laken. Trekket er utviklet for å gi brukeren så høy komfort som mulig og samtidig beskytte madrassen.


Lakenet er mykt og behagelig, og det knitrer ikke. Hos Kid finner du ulike typer madrassbeskyttere som forlenger madrassens levetid. Kjøp på nett eller i butikk.

Basic madrassbeskytter er både vanntett og pustende. Den er formsydd og går ned langs kanten av madrassen. Den er Øko-tex sertifisert. Premium madrassbeskytter 150x200x20cm 1stk. Madrassbeskytteren kan vaskes på grader.


Et vanntett og ventilerende madrasstrekk. Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Tilgjengelig på nettlager. Sjekk lagerstatus i våre apotek. Nederst er det et vanntett beskyttelseslag.


Derfor sørger vår madrassbeskytter for god luftsirkulasjon samtidig som den virker som en naturlig barriere mot bakterier og allergener. Thorn skrev: Kan noe slikt funke? AeroSleep-teknologien tre lag.


Den er litt liten, men vet du om den er stretchy nok til at det går selv om den er for liten? Stort utvalg laken til alle typer av madrasser. Mange farger og kvaliteter.


Bestill på nett, hent i butikk eller på nærmeste postkontor.

Anbefalt fra måneders alder. Tempur formsydd madrassbeskytter er vanntett samtidig som det puster og er behagelig mot kroppen. Det øverste laget består av naturlige fibre slik at lakenet får en myk overflate som absorberer damp raskt og slipper den ut igjen i omgivelsene.


Den intelligente membranen som sørger for at lakenet er vanntett er den . Formsydd beskyttelseslaken i jersey-kvalitet. Bakside som beskytter madrassen mot urinlekkasje uten å føles klam. Antibakteriell og anti-muggbehandlet. Festes med strikk til madrassen etter samme prinsipp som et vanlig, formsydd laken.


Myk overflate, kan brukes uten annet laken oppå. Luksus Terry vanntett pustende madrassbeskytter. Funksjon: Hypoallergenic . Materiale: 1 bomull med vanntett bakside. Oeko- tex 1sertifisert.


Din garanti for at produktet er 1 fritt for skadelige kjemikalier. Bamboo madrassbeskytter tjener til å beskytte madrassen av en ugjennomtrengelig barriere Polyuretan pustende og hindrer kontakt med eksterne midler, for eksempel flekker, væsker, støvmidd og lukt. Produsert i Portugal (EU) . Innovative stoff med høye kvaliteter Natural Anti bakteriell 1 effektiv. Eliminerer bakterier Staphylococcus aureus . Spesiallaget for å brukes ved sengevætingbehandling.


Komfortabel madrassbeskytter som puster. Den har en vanntett membran som avgir kroppsvarme og fuktighet, og som dermed forhindrer støv og midd kommer opp i sengetøyet.

Commentaires

Articles les plus consultés