Granuliu kaina klaipeda

Aukščiausios kokybes granulės. Atvežame už papildomą mokestį, kaina priklauso nuo kiekio ir atstumo. Medienos pjuvenų RUF briketai supakuota 9kg, kaina 1Eur. Apytiksli kaina 10€ už toną.


Galime sunešti į rūsį,sandėliuką.

Atvežame,už papildomą mokestį, kaina priklauso nuo kiekio ir atstumo. Akmens anglys, durpių briketai, medžio pjuvenų granulės. Medzio granules kaina Klaipėdos skelbimų paieškos rezultatai Alio. Plytos formos - RUF:BRIKETAIMišraus medžio - 50proc. KAINA PADAROMA ŪKIŠKA SU PILNU ATVEŽIMU.


SVARBU KAD KLIENTAS GRĮŽTŲ IR KITAIS METAIS DĖL TO PARDUODAMA KOKYBĖ IR EKOLOGIŠKUMAS UŽ SUTARTINĘ KAIN skelbimas . Kūrenti granulėmis pigiau. Granules kaina Klaipėdos skelbimų paieškos rezultatai Alio.

Be to, biokuras yra pigesnis už skystąjį kurą, todėl namus galima šildyti efektyviau. UAB Grasta Klaipėdos kieto kuro sandėlyje aukščiausios kokybės plautos akmens anglys! Pas mus ne tik puiki akmens anglis Klaipėdoje, bet ir pjuvenų briketai, durpių briketai, medžio granulės. Kontaktai: Adresas: Lypkių g. Medžio pjuvenų granulės yra švarus, natūralus kuro šaltinis, turintis daug pranašumų: Maža kaina palyginti su gaunama šiluma;.


Didelė energijos koncentracija mažame tūryje;. Tinkamas tiek privačių būstų, tiek pramoninių katilinių naudojimui;. Granulių degimo metu beveik neišsiskiria jokių lakių ar kenksmingų medžiagų. Tol, kol granulinis katilas šildo tinkamai, niekas neužsigalvoja apie įsigytų granulių parametrus, pagrindiniu granulių atrankos kriterijumi šiuo atveju tampa kuro kaina. Vartotojas įvertina granulių kokybę, tik jei granulinio katilo darbą lydi kokienors sunkumai: pvz.


Biokuru besišildančiam gyventojui vidutinė granulių pardavimo kaina už toną buvo 5litų ir skaičiuojama be PVM. Bendrovė pirkėjams išduodavo tik krovinio važtaraščius, o gautos šešėlinės pajamos į buhalterinę apskaitą nepatekdavo. Turimais duomenimis, norinčiųjų įsigyti biokurą buvo sudaromi . SKAMBINKITE TEIRAUKITĖS. Biokuras yra vis aktyviau naudojamas Lietuvoje, o jo svarba rytojui yra neabejojama.


Tad yra nenuostabu, jog mažai taršus biokuras tapo tokia populiaria kuro alternatyva tiek mūsų, tiek kitose pasaulio šalyse.

Pagrindiniai pranašumai, išskiriantys medžio granules nuo tradicinių kuro šaltinių: sąlyginai maža kaina palyginti . Parduodame kokybiškas lapuočio medžio pjuvenų granules. Jos yra ritinio formos, - mm ilgio ir - mm skersmens. Gamybai naudojamos tik ekologiškai švarios medžio pjuvenos. Pagaminta produkcija supakuojama į 16- kg.


Maišeliai sudedami ant padėklų, aptraukiami plėvele, kuri apsaugo nuo . Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realių prekių kainų ir likučių parduotuvėse. Užsakymai bus pristatyti laiku. Akcijų laikas ir prekių skaičius ribotas. Pristatymo kainos : Klaipėdos mieste eur Klaipedos rajonas (Ketvergiai, Slengiai, Jakai) eur Tolimesni atstumai pagal susitarimą. Tell people what you think.


Geriausios granulės kurias naudojau ! Pjuvenų briketai - tai ekologiškai švarus ir kaloringas kuras, naudojamas įvairių rūšių katilams, krosnims ir židiniams. Briketai gaminami iš lapuočių medienos pjuvenų. Kietas kuras su pristatymu. Pjuvenų granulės puikiai tinka visiems kieto kuro katilams ir židiniams bei katilinėms.


Tai ekologiškai švarus . Esame sertifikuoti medienos granulių pardavėjai, turime DIN plus (7A193) ir EN plus A(LT310) granulių pardavėjų sertifikatus. Nuolat atliekame laboratorinius tyrimus savo produkcijai, kas Jums garantuoja aukštą medienos granulių kokybę ir objektyvų granulių energetinį įvertinimą,. Turime išvystytą pristatymo sistemą.

Commentaires

Articles les plus consultés