Øl kylling grill

Ha løk, hvitløk og krydderblanding oppi resten av ølet i ølboksen. Tre kyllingen over toppen av ølboksen slik at den setter seg godt oppå boksen. Dra bena på kyllingen fremover, slik at den sitter utenpå boksen uten å velte.


Ha lokk på grillen , og la kyllingen. Dette er en klassiker som er litt moro å lage, samt at du får en saftig kylling.

Ingredienser: kylling. Rub (se egen oppskrift). Ta kyllingen ut av kjøleskapet ca min før grillingen , og skyll den i kaldt vann. Gni skinnet inn i litt olivenolje og gni den godt inn med rub. Slik BEERCAN chicken på grillen.


Gni kyllingen godt inn med olivenolje og krydre den på alle sider meg BBQ-rub. Saftig kyllingkjøtt med sprøtt colakaramellisert skinn.

Dette har jeg hatt lyst til å lage lenge! Før steking gnir du inn kyllingen med hjemmelaget Jamie Olivers kryddermix av chili, korianderfrø og peppermix. Hell ut, eller, enda bedre, drikk opp halvparten av ølen. Del boksen i to, bruk saks. Træ kyllingen ned på boksen og få den til å stå stødig på grillen.


Kjør olje, chili, hvitløk, salt og pepper sammen med stavmikser. Pensle på kyllingen med jevne mellomrom mens den grilles. Lise Finckenhagen griller kylling på indirekte varme på grillen. Sett på lokket mellom hver gang.


Det tar ti men så blir det veldig godt også. Dette er i grunn en ganske så fiffig måte å grille kyllingen på, synes nå jeg. Litt barbarisk ser det riktig nok ut når du trær fuglen over ølboksen. Det trenger sant å si ikke være en ølboks , cider fungerer også bra.


Hensikten er at væsken i boksen damper opp i buken av kyllingen mens den . Helgrilling av kylling tredd ned på en ølboks eller siderboks er godt kjent i utlandet, men lite omtalt her hjemme.

Metoden innebærer at kyllingen grilles på utsiden, mens den får tilført fuktighet fra innholdet i boksen som også gir smak til kjøttet. VGs grillekspert synes metoden bør frem i lyset, og valgte en . Fra 4-stjerners middag sesong på TVNorge og Dplay. Rustfritt stativ for å grille kylling over åpen ild. Metoden kalles Beer Can Chicken og innebærer at kyllingen grilles over en ølboks. Resultatet blir ekstra mør og saftig kylling.


Plasser en halvfull ølboks i holderen. Grill under lokk i 1–5 . Måten man behandler kjøttet på bestemmer ofte hvilket øl man velger til, men å servere røkt øl til grillet gris er som å smøre smørr på flesk – helt fantastisk! Anbefalinger: Haandbryggeriet Norwegian Woo Amundsen Røykporter, Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen. Til kyllingen – Brown ale. Nå har jeg sett i flere blogger at folk har prøvd seg på grillet kylling på ølboks , så tenkte jeg skulle prøve meg jeg også!


Lurte litt på hvordan det funket med å tre den ned på ølen, men det var jo et hull i kyllingen som bare var å stappe ølen inni den. Dernest lurte jeg litt på om den satt noe særlig smak på . Opprinnelig var tanken at man ved å sette kyllingen oppå en halvfull boks med øl skulle tilføre både funktighet og smak, men det er en påstand som har blitt betydelig moderert de siste årene etterhvert som en del mat- og grillnerder har gått metoden kritisk etter i sømmene. Det alle viktigste med metoden er . Her lages alt i ett, med poteter smaksatt med timian, rosmarin, hvitløk i bunnen av kyllingholderen.


For å få kyllingen saftig, heller du hvitvin eller jus i fordypningen i midten av kyllingholderen. Så er det bare å tre kyllingen på. Har du ingen kyllingholder - ikke fortvil. En grillform til poteter og øl - eller brusboks . Kyllingen tres nedover en åpnet ølboks (delvis fylt med øl som tilsettes krydderier og barbequesaus), og grilles.


På denne måten blir kyllingen jevnt grillet rundt det hele. USA (where else), hvor den er veldig . Inviter venner på denne morsomme grillretten.

Commentaires

Articles les plus consultés