Hundeskilt med navn

Merk hunden din med navn og telefonnummer og du høyner sjansen betraktelig for at den skal komme tilbake dersom den skulle bli borte. En rimelig og enkel forsikring av kjæledyret ditt! Størrelse: mm Leveringstid: Normal . Leveres med valgfri gravering av tekst.


HurtigvisningHurtigvisning. Sølvfarget messing hundeskilt.

Selv om det ikke er lovpliktig å bære hundetegn, kan det være en god idè at du oppgir ditt telefonnummer og hundens navn , slik at vedkommende som finner hunden enkelt kan komme i kontakt med deg. Derfor finner du hos Zoopermarked. Alle vores hundetegn overholder lovens krav til holdbarhed. Besidderen af en hund skal endvidere sørge for, at hunden, fra den er måneder gammel, bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse. I Danmark er det et lovkrav at hunde over mdr.


Valg af hundetegn eller hundeskilt. Vi anbefaler, at du tilføjer et. Samtidig har vi mange kunder, som kun ønsker navn og telefonnr.

Det er dog en rigtig god idé også at angive dit telefonnummer og hundens navn , så vedkommende, der finder hunden, let kan komme i kontakt med dig. Klik for at sorterer stigende. Hundetegn og navneskilte. Aluminium skilt med inn freste bokstaver og bilde, vis hvem som vokter eiendommen. Vi har altid gode tilbu og billige priser på hundetegn.


I alt sider indeholdende varer. Stilig navneskilt til hunden din utformet som et bein. Skiltet er laget av solid 18mm eik. Navnet på hunden din graveres inn etter ditt ønske.


Trykk på DESIGN SELV knappen og design ditt eget treskilt. Du kan velge teksttype, farger og motiv. Dersom du ønsker et eget motiv så kan du laste det opp direkte fra din pc. Armytags, dog tags, hundeskilt , ID-skilt, dogtag.


Kjært barn har mange navn. Klistermærker fra Stickers. Farveskalaen der anvendes til printet er CMYK. Alle andre farveskalaer vil blive oversat til nærmeste farvemulighed.

Hvad skal der stå på hundetegnet ? Når du bestiller et hundetegn, skal du tage stilling til hvad der skal stå på. Skal dit hundetegn leve op til dansk hundetegn lov, skal der stå ejerens navn og adresse. Loven siger ikke noget om . Håndlaget distressed tre skilt med teksten: Her vokter ( navn på hunden) og med bilde av hunden. Kvaliteten på bildet på skilte avhenger av kvaliteten på bildet du sender.


HJERTEKjæledyrmerke i rød aluminium. Passer til husdyr som hund og katt ol. Det er lovpligtigt for hunde at bære hundetegn med ejers navn og adresse. Husk at selvom hundeskiltet og eventuelt lys skal sidde i halsbåndet, fraråder vi i tråd med den nyeste forskning og dyrlægeanbefalinger på det kraftigste at hundesnoren fastgøres i halsbåndet, da ryk i et halsbånd giver nakke- hals- og rygskader . Op til fire linjer gravering f. Navn Adresse Telefonnummer Dyrets Navn.


Malt tre skilt formet som et bwin med hundens navn. Med et hundeskilt bliver hunden ligesom forbundet med et hjem, en præcis adresse, et navn og et familieforhold. Hvis hunden nu engang skulle komme til at løbe væk, i sin jagt efter en kat eller nogle af andre af gadens nære eventyr, er det nemmere for den at vende hjem igen. Med lidt hjælp, et læsende .

Commentaires

Articles les plus consultés