Granuliu kaina 2016

Atvežame,už papildomą mokestį, kaina priklauso nuo kiekio ir atstumo. Apytiksli kaina 10€ už toną. Galime sunešti i rūsį,sandėliuką.


KOKYBĖ, KAINOS NEBRANGUMAS, GERAS APTARNAVIMAS- PRIORITETAS. Raktiniai žodžiai: Medzio granules Kaunas parduodu medžio granules su pristatymuMedzio granules Kaunas granules kurenimuiMedzio granules Kaunas granuliu sanaudosMedzio granules Kaunas granulėsMedzio granules Kaunas kuro .

Medžio granulės kaina : ką daryti, kad ji būtų mažesnė? Ir nors, kuomet yra būtina atsakyti į šį klausimą, galima rinktis iš įvairių variantų, reikia akcentuoti, jog medžio granulės yra puikus . Domina kieto kuro granulės ? Kieto kuro granulių skelbimai, pasiūlymai, kainos. Medžio pjuvenų granulės yra švarus, natūralus kuro šaltinis, turintis daug pranašumų: Maža kaina palyginti su gaunama šiluma;. Didelė energijos koncentracija mažame tūryje;.


Tinkamas tiek privačių būstų, tiek pramoninių katilinių naudojimui;.

Tiktai su aukšta pridėtine verte“, – lankydamasis Respublikiniame miško selekcinės sėklininkystės centre miškininkams pareiškė šalies vadovas. Jurgis Čepulis, UAB „Metalo prekyba“ prezidentas, susijęs su granulių gamyklos, kurioje . Jos gali būti gaminamos iš įvairių medžiagų, tačiau tarp indvidualiai besišildančių būstų savininkų labiausiai paplitusios yra medžio pjuvenų granulės. Kaip pasakoja jomis prekiaujančios UAB „Mikorsta“ atstovas, šis šildymo būdas Lietuvoje populiarėja dėl kelių priežasčių. Kaina – tik viena iš jų.


Pelenu kiekis Fasuotų granulių maišeliais po. Visų šio kuro rūšių jis yra panašus – granulių ir briketų peleningumas svyruoja pusės procento ribose, malkų peleningumas irgi labai panašus ir siekia apie proc. Kūrenant malkomis turite daugiau pasirinkimo - malkų tiekimu užsiima daugiausia įmonių, taip pat skiriasi ir kainos pagal medienos rūšį . Medienos granulės – buityje ir pramonėje naudojama kietojo kuro rūšis, gaminama iš lapuočių ir spygliuočių medienos atliekų (pjuvenų, skiedrų, drožlių).


Tik pasakysime, kad granulių kuro kaina išties maža, palyginti su tuo, kiek šilumos jis išskiria. Esame sertifikuoti medienos granulių pardavėjai, turime DIN plus (7A193) ir EN plus A(LT310) granulių pardavėjų sertifikatus. Nuolat atliekame laboratorinius tyrimus savo produkcijai, kas Jums garantuoja aukštą medienos granulių kokybę ir objektyvų granulių energetinį įvertinimą,. Turime išvystytą pristatymo sistemą.


Konkretų mėnesį patiekto biokuro vidutinė svertinė kaina. Smulkinta mediena, Medienos granulės , Kuro durpės.

Anot Lietuvos biomasės energetikos asociacijos prezidento Virginijaus Ramanausko, šiuo metu didžioji dalis lietuvių vis dar neefektyviai naudoja neapdirbtas malkas. Tačiau, atsižvelgiant į vidutinę rinkos kainą , skirtumas tarp medžio ir šiaudo granulių kainos yra bemaž du kartai. Tad esant tokiam kainų . Populiarėjant ekologiškam kurui, namų savininkams tenka rinktis: būsto šildymui naudoti malkas, briketus ar kuro granules ? Pastaruoju metu itin dažnas pasirinkimas yra birus natūralus kuras. Tačiau prieš jį perkant ir sandėliuojant, taip pat reikėtų žinoti kelis faktus, darančius įtaką kuro efektyvumui.


Giedraičio teigimu, nors granulių kaina palankesnė nei pernai, bet neaišku, kiek ilgai taip bus. Susidarė palankesnė padėtis, nes rinkoje liko mažiau granulių gamintojų, kiti neišsilaikė, uždarė perdirbimo cechus. O mes gaminame nemažus kiekius“, – sakė G. EkologiškaNeįprastas ekologiškumas, minimalus (beveik nulinis) oro užteršimas anglies dvideginiu.


PiguSąlyginai maža kaina palyginti su gaunama šiluma. PaprastaDeginti reikalingų įrenginių paprastumas. LTFIREWOOD medžio granulės – puiki alternatyva tradicinėms malkoms, puikiai tinkanti tiek gyvenamosios, tiek komercinės paskirties šildymui. Vienas iš medžio granulių pranašumų – ši kuro rūšis taip pat gali būti naudojama žaliosios elektros energijos gavyboje, kadangi granulės pagamintos iš medienos atliekų, tokių . Granulita“ UAB, Draugystės g.

Commentaires

Articles les plus consultés