Zveryno namai parkingas

Skaitytojas išskyrė „Hanner“ projektą „ Žvėryno namai “, kuriame, po pirmojo statybų etapo dviems butams tenkanti viena automobilių statymo . DĖMESIO: Jau pradėtos IV-ojo etapo butų rezervacijos. Apsauga: Dviguba saugumo kontrolė: Į tik gyventojams skirtą uždarą kiemą patenkama per telefonspynėmis . Laisvės prospektą, Saulėtekio alėjoje, taip pat nauju taku palei Neries krantinę Žvėryno tiltą sujungti su Vingio parku, o Šilo tiltą – su taku . VĖRYNO NAMAI “ – GYVENIMAS ŽALIAUSIAME VILNIAUS RAJONE.

Hanner klientų pasirinko būstą būtent šioje gyvenvietėje. Gyvenvietė plėtojama vienoje žaliausių. Pastaruoju metu viskas, ką rašiau apie naujus namus , buvo su tokiu (daugiau ar mažiau) neigiamu atspalviu.


Ir tada, kai peržiūrėjau, kas parašyta, supratau, kad iš tiesų gi nepaisant visų nesąmonių, nelogiškų kliūčių ir kitų stringančių reikalų, dėl naujų namų aš tikrai laiminga. Aišku, laiminga ir dėl to, kad . Nespėjom nei mirktelėti ir štai – Žvėryno namuose , naujos statybos daugiabučių kvartale, gyvename visus pusę metų! Tad pačios “Panoramos” parkingas , kurio išvažiavimas ir įvažiavimas yra tiesiai priešais mūsų namus, su savo automobiliais triukšmo šiek tiek kelia iki val. Didžioji dalis automobilių .

III etapas) (HANNER AB). Bendros kainos intervalas (Eur), Neskelbiamas. Apdaila, Dalinė apdaila. Kontaktinė informacija, Agnė Staigė: Tel. Parkingo vietų skaičius atrodo mažas palyginti su butų skaičiumi.


Namas statomas prie gatvės. Palyginti su kitais projektais, nemažos kainos. Kvartalo „ Žvėryno namai “ vieno daugiabučio gyventojai tikino, kad jų požeminiuose garažuose kas kartą po lietaus telkšo balos, todėl sienos jau apaugo pelėsiu.


GALIME ĮRENGTI PAGAL JŪSŲ POREIKIUS, VOS PER MĖNESIUS! Butai parduodami su daline apdaila. Apskritai, gal turėjau pradėt klausti, kodėl miestai. Naujamiesčio namus ir Lighthouse?


Ir dar Žvėryno utopiją ir Basanavičiaus kažką, tačiau ten jau man gerokai per brangu, tai nesigilinau. Antakalnio terasos yra vienas labiausiai pervertintų projektų rinkoje. Minusai tokie: - Per didelis teritorijos . Pastato konturai yra zymiai mazesni ir tik dabar pradeda rysketi, o ten matesi parkingas , kuris galiausiai bus per visa plota po zeme.


Sitas statomas pastatas.

Aš kaip tik manau, kad gerai, jog toje vietoje (t.y. Žvėryno namai ) bus gyvenamieji namai (nešnekant iš architektūros pusės). Nekilnojamojo turto skelbimai. Išsirink svajonių namus ! OZO NAMAI - moderni gyvenvietė su puikiu susisiekimu ir patogia infrastruktūra. Mūsų misija – plėtoti novatoriškus projektus, užtikrinant aukščiausius kokybinius reikalavimus bei tausojant aplinką. Siekiame atsakingai formuoti žmogaus . Vilnius, Žvėrynas , Stumbrų g. Gavus pranešimą apie tai iškyla klausimas – kur ir kaip atlikti mokėjimą?


Visi, matyt, šitą posakį žino. Lietuva, čia lietūs lyja. Tik pastaruoju metu tie lietūs baisiai nejuokingi. Published: months ago.


Jau pradėjome 5-o „ Žvėryno Namai “ etapo rezervacijas, tad nepraleiskite progos įsigyti geriausią butą projekte! SIūlome įsigyti 3-ų kambarių butą žaliausioje miesto dalyje, naujai susiformavusiame išpuoselėtame kvartale Žvėryne, Pieninės gatvėje.

Commentaires

Articles les plus consultés