Schäslong mio

En klassisk fåtölj med karakteristiska svarvade ben som slutar med hjul i mässing eller krom. Välj mellan fast eller avtagbar klädsel. Oxford Delux har en extra lyxig känsla med plymåer i fjäderblandning. Letar du efter en soffa?


Vi har divansoffor, hörnsoffor, soffor med schäslong och mycket mer!

Den är rymlig vilket gör att många kan samlas och umgås tillsammans. Nevada finns i några olika utföranden och i ett antal tyger och färger. Köp gärna till en nackkudde som ger dig möjlighet att slappna av helt i din soffa.


Gotland är en riktigt bekväm bäddsoffa. Under schäslongen till vänster får du förvaringsmöjligheter med plats för t. Du bestämmer själv vilket uttryck din bäddsoffa ska få genom att välja bland olika armstöd. Bäddsoffa med schäslong vänster.

County är en spännande soffa där enkelheten och den rena designen ger soffan en skandinavisk känsla. Den har en fast komfort, något djupare sits och låg rygg. De vinklade benen och smala armstöden ger County retro-vibbar och ett stilrent formspråk.


Benen på County är höga vilket ger soffan en luftig känsla och . Bodö är en liten och nätt bäddsoffa med flyttbar schäslong som gör att du själv kan välja att ha den på höger eller vänster sida. Den är längsbäddad och har förvaringsmöjligheter i schäslongdelen. Chicago 3-sits soffa med flyttbar schäslong är generös och har plats till många.


Du kan ha schäslongen till höger, vill du sen möblera om kan du flytta den och ha den till vänster. Chicago har skön komfort och du har möjlighet att välja mellan mjuka ryggkuddar i eller lite fastare ryggplymåer. Torsö är en lättplacerad bäddsoffa med schäslong. Med pocketresårer i både sittplymåer och bädd får du en riktigt bra sitt- och liggkomfort.


Den flyttbara schäslongen har en dold förvaring, perfekt för extra kuddar och täcken. Torsö passar dig som vill ha en skön och praktisk bäddsoffa, komplettera gärna med en nackkudde . Säljer min älskade schäslong som bara köptes för år sedan på Mio. Jämför priser på Mio Möbler Focus Med Schäslong (2-sits) Soffa.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Cerca e salva idee su Hörnsoffa schäslong su Pinterest. Visualizza altre idee su Hörnsoffa mio , Hörnsoffa chicago e Hörnsoffa tyg. I butiken kan du också känna på de olika klädslarna och dess kvaliteter samt få en korrekt färgåtergivning. Hitta denna pin och fler på Interior mood av annikaernvin.


Antracitgrå Mio -soffa, år gammal. Väl omhändertagen, nyttjad av ett ungt par utan barn och utan husdjur. Soffa divan schäslong Friday Mio - Säljer nu min soffa i nyskick som stått i min övernattnings lägenhet.


See this and similar items on Polyvore - En prisvärd och trevlig bäddsoffa med flyttbar schäslong som göra att du själv bestämmer om du vill ha den på höger ell.

Commentaires

Articles les plus consultés