Parafino vonele eiga

Man odos gudytoja patarė atlikinėti rankoms ir kojoms parafino procedūras, kosmetikos kabinetuose tai jas atlieka, bet radau skelbimą, kur galima nusipirkti tokią vonelę ir kaip suprantu namų sąlygomis pasidaryti tokias procedūras bigsmile. Klasikinio manikiūro su parafino vonele pagalba rankų odą minkštėja, balinasi bei lyginasi smulkios raukšlelės, galima išvengti kai kurių defektų ar problemų susidarymo. Procedūra atliekama sekančiai: Dezinfekcija.


Manikiūras pirmiausia pradedamas nuo rankų dezinfekavimo. Tam naudojamos specialios dezinfekcinės . Karšto manikiūro ir pedikiūro vonelė.

PROFESIONALIAM NAUDOJIMUI. Naudojimo instrukcija: 1. Kai parafina ištirps, nustatykite . Rankų ar kojų oda nuvaloma, nupilinguojama (pašalinamas negyvas odos sluoksnis), tuomet užtepama parafino kaukė, praturtinta vitaminais, odą puoselėjančiomis medžiagomis. Rankos ar kojos merkiamos į šiltą parafiną ( parafinas įkaista iki laipsnių Celcijaus, todėl yra karštas, bet niekuomet nenudegins!) parafinui . Maitinamoji ir apsauginė procedūra rankoms ir kojoms. DELFI - Mano rankų oda ypač labai sausa, kremai jau negelbėja.


Draugė siūlo išbandyti parafino voneles. Ar jos iš tiesų veiksmingos?

Lengviausias ir paprasčiausias būdas, kaip pasinaudoti visomis parafino teigiamomis savybėmis – vonelės. Tada skystą parafiną supilti į paruoštą naudoti indą su lygiu dugnu. Vėliau, parafino nauda pasiteisino ir buvo plačiai naudojama sportininkams ar žmonėms, patyrusiems įvairias fizines traumas, t. Pas mane taip pirkinių krepšyje atsirado specialios parafino voneles ir pats parafinas, taip pat kremai prieš ir po procedūros. Taigi, visų pirma aš supratau, kad norėčiau dar daugiau malonaus kvapo, negu jo suteiks jau ir pati parafino proceduros eiga. Parafino vonelės nauda – gydymas šiluma.


Dažniausiai parafino kaukės naudojamas atjauninti odai, pašalinti randelius, spuogelius, sugrąžina odai elastingumą, mažina patinimus, paburkimus, . Aromaterapinis SPA ritualas rankoms su masažu šiltu sojų vašku. Paslaugos metu paruošiama drėkinanti. Terapijos metu, parafino skleidžiama šiluma atveria odos poras, atpalaiduoja raumenis.


Pasinaudojusioms puikiu šios dienos pasiūlymu bus atliktas klasikinis manikiūras arba pedikiūras su parafino terapija — Jums reikės tik pasirinkti: litai už litų kainuojantį klasikinį pedikiūrą ir parafino vonelę. Geriausia priemonė sustabdyti rankų senėjimą parafino vonelė ! Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojo konsultacija, reabilitacijos programos sudarymas. Sudaro individualią reabilitacijos programą, stebi jos eigą bei efektyvumą, jei reikia, koreguoja.


Tik šią savaitę CiaGeriau. Jums siūlo net seansų kojų masažą ir parafino vonelę kojoms! Kadangi po procedūros, parafino vonelės nauda rankoms jaučiama keletą dienų, verta pagalvoti ar labai brangios rankų kaukės gali būti tokios veiksmingos kaip.


Nori išmokti kaip taisyklingai pasidaryti karštojo parafino vonelė rankoms?

Commentaires

Articles les plus consultés