Nsb app

Den gir deg tilgang til alle typer billetter både for pendlere og for dem som reiser en gang i blant. Vurderingen er skrevet av . Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about NSB. Download NSB and enjoy it on your Apple TV.


Vi viser deg hvordan du enkelt laster ned og viser billetten din til konduktøren. NSB App gjør kjøp av togbillett både raskere og enklere. Fra i dag av kan du kjøpe billett med NSBs nye app.


Du kan bruke appen på både buss og tog. Den nye versjonen vi nå har klar skal gjøre det enda enklere å bestille, holde orden på og bruke elektroniske billetter for våre reisende, forteller Thang Manh Tran som er mobilhandelsjef i NSB. Deres Reise- app har vært på markedet siden i fjor og i januar i år ble det også mulig kjøpe enkeltbilletter og . Create your app on the desktop, then run on your device. Target iOS, Androi Desktop and more.


Develop on Windows or Mac OS. Royalty free distribution. Program in JavaScript or BASIC. Er du lei av å sitte i telefonkø for å bestille togbillett? Syns du det er tungvint å måtte hente ut billetten på stasjonen?


Det finnes som kjent en app for det meste, men inntil nå har du ikke kunnet kjøpe togbilletten din ved hjelp av en. Det har imidlertid NSB bestemt seg for å gjøre noe . Fra i sommer vil appen også kunne brukes til å fornye periodebillett. En brukerundersøkelse viser at prosent av de reisende med smarttelefon har lastet ned . NSB - app er lastet ned million ganger. Hver femte billett kjøpes nå via NSB- appen. NÅDDE MILEPÆL TIL JUL: Innen sommeren håper NSB at hver fjerde billett kjøpes via appen.


Foto: Fredrik Varfjell NTB scanpix. Vi har appen som får deg til festen, og en som får deg i farten. I tillegg til matallergiker-appen. Samme versjon av App og nyeste IOS. Det som skjer er at ingen data kommer frem når man søker for å bestille billett.


Virker som den ikke er online. Jeg pendler til Oslo hver dag fra Drammen, og har kjøpt togbilletten min gjennom NSB sin app til Android. Når konduktøren spør om å få se billett, viser jeg telefonen som har appen oppe og trykker på last ned dagens billett. Etter dette kommer det et valg der det står trykk her. Når du trykker der kommer . Pol vant Sølvtaggen i november for NSB -appen Trainspirations.


Nå kan alle som bruker NSBs mobilapp også bruke Jernbaneverkets sms-oblat for parkering. I NSB -appen kan du også kjøpe overgang til Ruters transporttilbud i Oslo. Billetten koster 50– for dager og 18– for dager. Prisen for buss i hele Østfold er kun kr 20– for dager.


Ordinær pris er kr 35–. NSB i rute med Apple Watch- app. Tilbudet er kun tilgjengelig som . Alt går på skinner for Norges Statsbaner med den nye appen for Apple Watch.


AppleWatch i utvalgte lan men siden forhåndssalget.

Commentaires

Articles les plus consultés