Led pærer dimbare

Se Lysmans LED belysning for både utendørs og innendørs bruk. De er fulle allternativ til konvensjonelle lamper. Man kan enkelt bytte til dimbare LED pærer fra Lampegiganten. Slik sparer man både miljøet og lommeboken. Du finner dem i alle former - som normalpærer, classic- og mignonpærer.


Og så har de veldig lang levetid.

Velg LED så får du funksjonalitet, bærekraftighet og en belysning som er vanvittig billig i drift. Osram dimbar LED-pære GU 5. De kommer i mange ulike former og størrelser, og er den mest energieffektive teknologien på markede. Det er viktig at du undersøker om du har riktig sokkel til LED lyspæren.


LE som er en forkortelse for Light Emitting Diode, er enkelt sagt strøm som omsettes til lys. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av LED - pærer med forskjellige . Det finnes LED lyspærer som kan erstatte de fleste halogenpærer, både i 12V og i 230V. Har du lampe med påmontert dimmer, er det viktig å velge dimbare pærer.


Dimbare LED - pærer er noe dyrere enn vanlige LED- lamper.

Ikke alle dimmere kan dimme LED pærer. Enkelte eldre lamper har ikke kraftig nok transformator til å drive en LED- lampe, men dette er det ikke så ofte vi kommer borti, sier Fredrik Granli. Må jeg skifte dimmer for å bruke LED - dimbare pærer i taklampen?


Jeg har en takskinne som bruker fire GU10- pærer. Ledningen går til vanlig stikkontakt oppunder taket og stikkontakten kan igjen dimmes med en elkodimmer på veggen. Har lagt ved bilde av hvordan det ser . Skal du bytte ut eller installere nye LED-lys, bør du lese dette. Altså er det LED som gjelder, og mange har allerede byttet ut mye av belysningen med moderne LED - pærer.


Men mange LED - pærer er ikke dimbare , og andre igjen kan bare dimmes med passende dimmere. Det har jo dukket opp masse LED - pærer som er dimmbare nå. Men kan de da brukes med hvilken som helst dimmer?


Har litt av hvert av tradisjonelle dimmere fra glødepærens glansdager i kåken, alt fra veggdimmere til dimmere på . Se vårt sortiment av LED - pærer til svært rimelige priser! Vi har LED - pærer som bruker mye mindre strøm og varer lenger enn tradisjonelle lyspærer. LED-teknologien har gitt nye muligheter. Bedre kvalitet og større utvalg har gjort det enkelt å skape interessante og funksjonelle lysbilder. Led Lyspærer kjøper du billiges hos LEDonline.


Vi leveres også led lyspærer etter kundes ønsker. Vær obs på at dimming av LED lamper ikke endrer fargetemperaturen til forskjell fra inkadesente lamper.

Disse er lagd for å virke med de fleste eksisterende dimmere. Utover disse har du systemer som Philips Hue som styres via radiokontroll istedet for . Denne gruppen inneholder: – OSRAM PARATHOM PRO MR– OSRAM PARATHOM ADVANCED MR– PHILIPS MASTER LEDspotLV MR16. Alle typer sokler - Gu- Gu - E- Eled pærer. LED - pærene i denne varegruppen kan brukes på dimmer (lysregulator).


Viser produkter på sider. Sorter etter: Anbefalt, Publisert, Kundefavoritter, Populæritet, Pris, Høy - lav, Pris, Lav - høy, Merke Å-A, Merke A-Å. Spotlight LED , W, GU1 2lm, dimbar.

Commentaires

Articles les plus consultés