Lage gamle trekasser

Med lærhåndtak blir de gamle vinkassene perfekte skuffer! Retro, er noe som er veldig populært om dagen og etterspørselen etter gamle ting øker hele tiden. Dette sørger for at prisene ofte er skyhøye og utvalget lite.


Så hvorfor ikke lage en selv? Jeg har lage et lite mini . Lag en hylle av noen gamle trekasser , og du får en personlig og varm stemning i rommet.

Tekst: Kari Janne Standal. Bearbeidet av: Kari Janne Standal. Styling: Mette Helena Rasmussen. Lag hyller av gamle trekasser – det gir sjarm og sjel til kjøkkenet, badet – eller vaskerommet hvis du vil.


Fine gamle trekasser , like fine ute som inne :). Vi har mange varer, noe du er på jakt etter? Vintage, Fransk landstil, industriell stil, oljebokser, samleobjekter osv.


Jeg er konstant på jakt etter nye og bedre måter å oppbevare saker og ting på.

Denne gamle cola-kassen har jeg hatt siden jeg flyttet hjemmefra. For tiden fylles den med stoff. De har sin egen historie, enten de har merker etter brusbokser, eller ølflasker eller bare tidens tann.


Det er vel derfor jeg har samlet med meg noen kasser gjennom livet, og funnet . Et lite stilleben i en gammel brødkasse. Her har jeg satt lavendel i en gammel og liten margarinkasse. Avisene oppbevares i en gammel kasse for . Tips: skohylle av kasser - Bruk gamle fruktkasser til å lage en praktisk og sjarmerende skohylle i gangen. MÅ ha det, bare må ha det. En gammel retrolampe passer perfekt til de nye trekassene jeg har redesignet.


Tauet vi bruker er selvfølgelig hampetau. Til den siste kassen vi har laget har vi hatt de gamle trekassene til Carlberg som mal. Våre kasser rommer 20stk 0. Da kan du lage ett søtt lite borslik som dette:-)) Du kan også,om du har gamle blader, lage en liten puff,som du kan sitte på:-)). Lag ditt eget unike bord:-) Samle skatter fra sommeren og plasser de i gamle kasser slik som bildet viser:-)) Spray hageslangen og ett gammelt reinhorn,og du får ett fint blikkfang:-)) Slik kan du. Ib Laursen Trekasse Mursteinsform Unika 3-rom.


Treformene er brukt i India til å lage håndstøpte murstein. Leire er lagt i formen, blitt presset og ristet, før den er lagt til tørk i solen.

Alle formene er unike mht tresort, alder og . Brukt trekasse av ubehandlet furu som tilfører det lille ekstra til de fleste rom. Hard Heads trekasse har et rustikt og klassisk utseende som gir for eksempel stuen det lille ekstra. Den er dessuten romslig, så du kan få plass til tingene dine.


Kassen leveres ferdigmontert. Hvis du vil gjøre det enklere å komme til bøkene, kan du lage understellet til bordet av gamle trekasser , som her. Da er det enkelt å bytte ut bøkene, samtidig som du får et annerledes og tøft bord. Juster med bøker under glassplaten for å få høyden du ønsker.


Her ser du bordet fra en annen vinkel. Bruk magnetmaling, fargerikt gavepapir og morsomme detaljer for å lage en dekorativ skillehylle til skrivebordet. Plasser skillehyllen mellom to skrivebord eller midt på ett stort. Det er praktisk på et barnerom eller for å skille databord og hobbyplass.


Hver side har fått en hylle til oppbevaring, magnettavle og . Genial til å ha små pynteting inni :D. Det er høst og tid for fruktfest i norske hager! Disse luftige fruktkassene er perfekte til å sanke godsakene i, og du snekrer dem lett selv.


Med hammer, drill, skruer og beslag i sink . Lounge sofa kan du lage selv på et blunk! Du trenger bare noen paller, store sitteputer og mange ryggputer i forskjellige størrelser. Putetrekkene er forskjellige rester og i ulike hvite nyanser – helt hvitt blir for hardt og derfor . Gamle trekasser interiør.

Commentaires

Articles les plus consultés