Krumapjoves naudotos

Turime daugiau trimeriu nei matote,ir surinktų ir dežėse ir dalių. Kaune atsiėmimas nemokamas, į kitus miestus atveža kurjieris ir susimokate atsiimdami, kai atveš jums į namus. Bufret Lignende Oversett denne siden Hitachi, Kawasaki, Maruyama , ECHO pigiai Japoniškas krumapjoves , miško valymo pjuklus ir motopjuklus su metų garantija.


Naujos arba naudotos kelias h Husqvarna: 3FR 4Eur 5FX 3Eur 5FXT 3Eur Nedug naudotas STIHL FS 4- 3Eur Visi trimeriai turi Balance X diržus (vertė apie 80Eur) . Parduodu sniego valytuvą. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Naudotas tik kelis kartus. Kompaktiškas ir našus vienos pakopos sniego valytuvas Husqvarna ST121E, skirtas individualių namų savininkams. Saugaus ir efektyvaus darbo rekomendacijos.


Grandininiai pjūklai, trimeriai, krūmapjovės , vejapjovės, gyvatvorių žirklės, DALYS IR REMONTO PASLAUGOS! Teisingas pasirinkimas, naudojimas ir priežiūra. Patarimas: tik nepirkite naudotos žoliapjovės. Su trimeriu galima pjauti ir aukštą žolę.


Gamintojai žoliapjovių ir krūmapjovių kotus gamina tiesius, lenktus bei suduriamus. Jeigu veją pjausite tik aplink namą, vibracijai mažinti skirta sistema nelabai svarbi. Bet jei dirbsite 2–valandas be . Elektriniai įrankiai ir sodo technika - mažmeninė prekyba, remontas, servisas. Profesionali konsultacija parduotuvėse Vilniuje, Kaune ir telefonu.


Prancūzija - Loupiac ( - Midi Pyrénées ). Amazone Snapper simplicity hydrocut. Vokietija - Dummerstorf ( Mecklenburg-Vorpommern ). Ivabaltė, žemės ūkio technikos prekybos ir aptarnavimo centras, UAB. Servisas ir atsarginės dalys. Husqvarna“ krūmapjovės pateisins jūsų lūkesčius – nesvarbu, ar pjausite žolę, piktžoles ar nedidelius krūmynus. Esame vieninteliai atstovai Lietuvoje jau m. Mes Lietuvoje išvystėme Šias šakas: 1. Sodo technikos prekyba, 2. Nedaug naudota Bosch Rotak R zoliapjove-vejapjove.


New AKUMULIATORINIAI Trimeriai Green Works Tools. Stihl Fs 4C-E, profesionali 2. Kw krumapjove - trimeris (žoliapjovė). Nauja, pilnas komplektas: pjovimo galva, žylka zolei, pjovimo diskas su.


Kaina galutinė Prienų r. Qalcast 18v akumuliatorinis trimeris-Qalcast 18v akumuliatorinis trimeris. Aukščiausios kokybės žoliapjovės- krūmapjovės sunkiajai technikai. EMME - išskirtinis tvirtumas, ilgaamžiškumas ir patikimumas. Jei Jums pritrūko pinigų, norite įsigyti ar parduoti įvairius daiktus, laukiame Jūsų apsilankant!


Esame lombardas, teikiantis universalias paslaugas. Naujojoje Vilnioje yra meistrine, kazkada ten buvo teikiama garantijos nuo menesiu iki menesiu, o dabar viskas is eiles tik menesio, toks ispudis susidaro kad jie ten . Menzi Muck mašinoms galima pritaikyti daugybę įvairios paskirties priedų, tai medkirtes, įvairius kaušus, grunto gręžimo techniką, geležinkelių įrangą, rotacines galvutes, krūmapjoves , prailgintą ekskavatoriaus strėlę, miško atliekų smulkinimo įrangą ir t. Daugiau nuotraukų iš Menzi Muck pristatymo ir .

Commentaires

Articles les plus consultés