Vaskerom løsninger

Den som er så heldig å ha plass til et vaskerom vil gjerne ha det både praktisk og pent, forståelig nok :) I dette innlegget viser jeg noen vaskerom jeg har planlagt ispedd inspirasjon fra noen leverandører. Om du nå skal bygge nytt hus, pusse opp vaskerommet eller bare innrede med et par nye løsninger - vi har samlet et knippe ulike drømmer for rommet man tilbringer noen arbeidstimer i ukentlig. Alt passer ikke for alle, og de fleste vaskerom er ikke store nok til å romme alt man skulle ønske seg, men her . Smarte løsninger som gjør klesvasken til en lek.


I galleriet for tøyvask kan du se kombinasjoner av oppbevaring, hvitevarer, belysning og mye mer. Vi har massevis av forskjellige stiler og størrelser – alt til rimelige priser.

Vi har til og med håndplukket produktene for deg, så det skal være lett å gjenskape det du ser her i ditt . Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene som gjør rommet funksjonelt! Både underskap og overskap fra Epoq er perfekte til vaskerommet og gir gode oppbevaringsmuligheter. Vaskerom – inspirasjon og smarte løsninger. Husk at det er viktig med god arbeidsbelysning, som med fordel kan monteres under overskapene.


En dyp vask og et høyt blandebatteri er praktiske detaljer. For å få større benkeplate er det lurt å sette maskinene rett på .

Fasett Offwhite vaskerom. Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. Vi har i tillegg mange smarte og praktiske løsninger som forenkler arbeidet med klesvasken.


Løsninger for vaskerommet. Vi leverer vaskeromsmøbler med smarte løsninger tilpasset ditt behov som f. Kontakt nærmeste Baderingen butikk for mer informasjon. På et lite vaskerom teller hver centimeter. Hvis du har liten plass til klesvasken, er Elfas nedfellbare tørkestativ en god løsning.


Du får plass til mye tøy på tørkestativet når det er felt opp, og når det er felt ne tar det nesten ingen plass i det hele tatt. Du monterer enkelt tørkestativet i hengeskinnene. Montér fast tørkestativer.


Det finnes gode løsninger som trekkes ut fra vegg eller ned fra taket, så slipper du tradisjonelle stativ som tar masse plass når de ikke er i bruk. Hei, jeg lurer på om det er noen av dere med erfaring som har lyst til å dele noen tips om vaskerom. Er det noen løsninger dere er spesielt fornøyd med. Er det lurest å ha et lang og smalt vaskerom eller kvadratisk? Hvilke krav stiller du til vaskerommet ? Funksjonelle og smarte løsninger på vaskerom.


Driver og planlegger nytt hus.

Gjerne med bilder også :) Ønsker meg et vaskerom som både skal fungere som skitten inngang, altså . Slik oppgraderer du vaskerommet med enkle og budsjettvennlige løsninger. Vi skal pusse opp vaskerommet og badet, og vi ønsker oss en 1 PRAKTISK vaskerom. På min ønskeliste stå det foreløpig: -luke i veggen mellom badet og vas. Forkledd som høyskap på kjøkkenet er vaskerommet blitt en naturlig del av leilighetens arbeidssone.


Vi anbefaler deg å kikke nærmere på våre kjøkken og vaskerom , og se på de mange løsningene vi kan tilby, frister Solberg. Du kan la deg inspirere på Boligmessen, eller få tips av Epoq-selgerne i din nærmeste Elkjøp- eller Lefdal- butikk. Med disse løsningene får du kanskje plass til både vaskemaskin og tørketrommel på badet – i tillegg til god skapplass! Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Det er det jeg er aller mest fornøyd med vårt vaskerom.


Etter vi ble en familie på , må jeg vaske tøy mange, mange ganger i uka. Derfor er det knall greit å vaskemaskin i stå størrelse, så jeg slipper å bøye meg hver gang. Vi har også satt inn ikea (kles skap løsning ) Sånne stativer til å ha stålkurver i.

Commentaires

Articles les plus consultés