Landskoder telefon

For å ringe fra et land til et annet, slår du landskoden etterfulgt av landets retningsnummer, og deretter det lokale telefonnummeret. Om det lokale nummeret starter med skal dette normalt fjernes når du ringer fra utlandet. Alle nummer ligger sortert alfabetisk. Fra en norsk fasttelefon slår du da . Retningsnummer utland ( landskoder ).

Andorra må du slå etterfulgt av 3før det lokale telefonnummeret. Opprydning: Denne artikkelen trenger en opprydning for å oppfylle s kvalitetskrav. Du kan hjelpe ved å forbedre den. Mangler som er blitt anført: Trenger ingress.


Internasjonale landsnumre for telefon. Amerikas forente stater. Hvilket land skal du ringe til?

Landskoder , sorterade som du vill i nummerordning eller bokstavsordning. Flagg: Flagg – Storbritannia. Språk: en-GB, cy-GB, gd. Breddegrad (den sørlige grensen):, 49.


Lengdegrad (den østlige grensen): . For å ringe utenlands, slår du koden for å ringe ut av landet ( vanligvis 00) etterfulgt av landets landskoder og deretter telefonnummeret lokalt. Se lenger ned for liste med landskoder. Må det være en landskode egentlig? Kan vel bare være en prefix som div operatører eller selgergreier bruker? Finn telefonnummer , adresser m. Senaste nytt, alla nyhetskanaler.


TV-program Dagens väder överallt Alla tidtabeller Gatusökning Telefoner och telefonkataloger Porton, postnummer mm Din bank Alla flygplatser, ankomsttider o avgångstider. Jeg fikk en litt rar telefon i sta, ¨jeg hadde litt støy i bakgrunnen så jeg hørte ikke hve dem sa. Og den bare la på etter å ha sakt en kort setning.


Hei alle påske kyllinger på dol. Oversikt over alle landskoder når du skal ringe et utlandsnummer.

I begge tilfellene snakket innringeren gebrokkent engelsk. Den ene oppringingen var med skjult nummer, mens den andre telefonen hadde landskode 4 som er Englands landskode. De ble bedt om å oppgi kontonummer og fødselsnummer, forteller Carlsson.


Dessverre er det en del . Når de tar telefonen , legges det på. Mange mobilbrukere prøver så å ringe opp igjen. Det gjøres en automatisk dial-up som genererer mange oppringninger på kort tid. Man håper oppringningen vekker nysgjerrigheten hos mottager slik at man . Lørdag gikk svensk politi ut med nasjonal advarsel mot telefoninnringninger fra landskode 2- Somalia, og oppfordret publikum til å melde fra. Her kan du raskt sjekke landskodene for telefoner verden over.


Siden det så ut som et merkelig nummer så tok jeg den ikke. Jeg har prøvd å finne landskode men det er ingen som begynner på 16. Musemor med tre søte små. Går ikke an å besvare dem.


Tror det er for å sjekke om tlf. Kanada: 297: Aruba: 670: Marianerna. USA: 298: Färöarna: 670: Saipan. Anguilla: 299: Grönland: 671: Guam. Antigua: 30: Grekland: 672: Antarktis.


Bahamas: 31: Nederländerna: 672: Christmasön. Barbados: 32: Belgien: 672: Cocosöarna. Her har vi samlet informasjon om landskoder og priser, og andre tips til mobilbruk for deg som skal ut og reise.


Har du mistet eller fått telefon stjålet er det viktig å sperre abonnementet for bruk. Husk også å anmelde forholdet til politiet.

Commentaires

Articles les plus consultés