Hjortedyr med hoggtenner

Dyra i denne slekta har verken horn, gevir eller ansiktskjertler slik hjortedyr har, men de minner om disse, med sin tette kroppsbygning og sine lange, slanke lemmer. Artene er imidlertid nærmere beslektet med kvegdyr. De mangler imidlertid horn, men hannene har lange hoggtenner som de bruker i kamper seg imellom. Vannrådyr Bufret Lignende Vannrådyr (Hydropotes inermis) er det eneste medlemmet i hjortefamilien ( Cervidae) der ingen av kjønnene bærer gevir, men hannene har derimot hoggtenner som tjener en tilsvarende funksjon.


Den naturlige arten finnes kun i Kina og Korea, der den trives i våtmarksområder. Vannrådyret har hoggtenner , men mangler gevir, og tilhører trolig den mest basale nålevende linjen av hjortedyr. Hjortedyr er partåede hovdyr og drøvtyggere.


Hjortedyr eller hjortefamilien , av noen også kalt cervider, er en familie som består av sky og varsomme fluktdyr, som i størrelse varierer fra de minste på. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Hjortedyr er en familie av partåede klovdyr som omfatter om lag slekter med mer enn nålevende arter. I Norge finnes elg, hjort , rein, rådyr og dåhjort. Hos de fleste arter har hanndyra.


Til gjengjeld har hannene 6–centimeter lange hjørnetenner ( hoggtenner ) i overkjeven. Det samme er tilfelle hos . Muntjaker, og Megamuntiacus, partåede klovdyrslekter i hjortefamilien. Også kalt bjeffende hjorter eller ribbefjeshjorter. De ansees å være de mest primitive av hjortene.


Små dyr , vekt 11–kg. Hannen har meget lange, skinnkledde rosenstokker, som ligger som to tydelige ribber nedover pannen. Hjort med hoggtenner som vi kaller dem her i redaksjonen, er bedre kjent som topphjort eller duskhjort, finnes i nordøstlige Myanmar og deler av Kina. Ifølge stammer navnet fra hårdusken som vokser i pannen deres.


De er visstnok ekstremt sky dyr og lever som oftest alene. Dypt inne i skyggene i Asias villmark lever et dyr som ville gjort selv Grev Dracula missunnelig. Hvor farlig er egentlig dette dyret?


Bør mennesker passe seg når de ferdes inn i moskushjortens . Oftere enn enkle tenner finner vi kjever eller deler av kjever med tenner fra andre pattedyr. Moderne mennesker lever lengre enn tannsettet varer, mens ville dyr og selv husdyr (ku, hest, hund osv.) dør før de taper blivende tenner. I tusenvis av år har mennesker hatt husdyr, i byene katt og hun . Vannrådyret (Hydropotes inermis) er det eneste medlemmet i hjortefamilien (Cervidae) uten gevir, og hannen har i stedet huggtenner som tjener samme funksjon.


Vår kontakt med disse dyreartene innskrenker seg oftest til funn av spor, sportegn og rester av byttedyr. Det kan være vanskelig å bestemme en dyreart på grunnlag av sporavtrykk, sportegn eller et forlatt byttedyr. Det er stor variasjon i måten dyr beveger seg på under ulike snøforhold.


Villsvinet skal skytes omtrent som hjortedyr , men siden de vitale organene er noe lenger fram, bør ikke treffpunktet være bak bogen, men i stedet på bogen. Villsvin har jo noen sylskarpe hoggtenner du ikke vil ha nærkontakt me og på en 2kilos muskelklump som vet å forsvare seg selv, kan de være . Dyr som ikke har det bra, har ikke brukbare fibre til garnproduksjon) Vannhjorten er et lite hjortedyr som lever ved vann. De har ikke horn, men hanndyrene har faktisk hoggtenner ! Garnet vårt kommer fra dyr som lever i den økologiske sonen langs Yangze, og bestanden er fortsatt liten - og dermed er tilgangen til garnet . Voksen kroppsstørrelse som geiter, head-formet lang og smal, spiss snute, ører oppreist.


Mann og kvinne er ingen hjørner, ingen infraorbital kjertel, tarsal kjertel. Hanner spesielt godt utviklet øvre hjørnetann tenner , ble hoggtenner nedadragende . Vil dyr som får så få avkom som elefanter før eller siden dø ut i løpet av noen millioner år på grunn av en opphopning av skadelige mutasjoner i arvestoffet? Asia som har ganske lange hjørnetenner (nesten hoggtenner )? Eller er de ikke hjortedyr i systematisk forstand? Hos hannen vokser disse tennene livet ut og fungerer som hoggtenner. Vampyrfisken veier opptil kilo, jakter som en hvithai og har fryktinngytende hoggtenner på centimeter som går opp i hodet dens.


Fra hjortedyr som unngår krokodiller til ekorn med fallemmer, de modige skapningene bruker mange snedige triks for å unnslippe farene. Hjort eller rådyr er drøvtyggende pattedyr som tilhører familien Cervidae. Klassifiseringen inkluderer dyr som elg, hjort , rein, rådyr og aksen, blant andre. Alle mannlige hjort har gevir, med mindre den kinesiske vann hjort , som har hoggtenner.


Dette er en funksjon som de fleste vet, noen ganger en kvinne kan ha noe . Pudu (Pudu Mefistofeles) pudu1La minste hjortedyr i verden er Pudu og se dem er virkelig fascinerende, faktisk, er dens størrelse en av grunnene til at folk er så tiltrukket av dem. Venado vann (inermis Hydropotes) aguaEl hjort hjort har hoggtenner vann i stedet for horn, en funksjon som er veldig interessant.

Commentaires

Articles les plus consultés