Kubilo nuoma siauliai

Kubilo Nuoma Šiaulių apskr. Yra speciali pakyla vaikams. Kainos: I-IV para 30eur, V, VI, VI 40eur, visam 3d savaitgaliui 100eur Švenčių metu kaina sutartinė. Plastikinio kubilo nuoma su džiakuzi sistema ir LED apšvietimu.


Vandens pramogos (siūlo paslaugas) Šiauliuose skelbimas: Nuomojame mobilų kubila su jacuzzi sistema bei led apšvietimu Šiauliuose ir aplinkiniuose rajonuose. NUOMA ŠIAULIUOSE IR APLINKINIUOSE RAJONUOSE. UAB JS Group Šermukšnių g. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją.


Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, rekomendacijas. Mobilaus kubilo nuoma Šiauliuose. Jos užsiima jų statyba, įrengimu, priežiūra, remonto darbais ir pan. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. KUBILO NUOMA KAUNE, ŠIAULIUOSE, KĖDAINIUOSE IR KITUR Vandens kubilo nuoma ! Kubių nuomą suteikiame: Kaunas, Šiauliai , Plungė, Tryškiai, Kėdainiai, Raseiniai, Telšiai, Tauragė, Kelmė, Mažeikiai, Naujoji Akmenė, Radviliškis, Pakruojis, Skaudvilė, Šilalė, Jonava, Marijampolė ir kituose miestuose.


Kaimo turizmo sodyba Žinėnai- vienkiemio sodyba, pirtis, pokylių salė, apgyvendinimas, kubilas , tvenkinys. Pirties nuoma sodyboje Radviliškio rajone, sodyba su pirtimi prie Radviliškio, sodyba Radviliškyje, sodyba ir pirtis Radviliškis. Sodyba šventėms ir poilsiui. Taip pat ruošiame gedulingus pietus. Viešbutis-kavinė „Geltona“.


Vienas iš didžiausių nuomos skelbimų portalų siūlantis gausų kubilų pasirinkimą. SODYBA JŪSŲ ŠVENTEI IR POILSIUI, ROMANTISKAS POILSIS Šveskite vestuves, šventes,organizuokite įmonių renginius, jubiliejus,gimtadienius, krikštynas, susitikimus iki asmenų gamtos apsuptyje pušyne šalia tvenkinių Trakų rajone. Siūlome romantiškai pailsėti ir asmenims nameliuose su židiniais , pasikaitinti . Ten, kur bus pastatytas vandens kubilas, reikalingas vandens telkinys. Pristatome ir paruošiame . Kasdieniai dienos pietūs. Rengiame ekskursijas po sodybą.


Joniškyje, pirtis Joniškyje. Nuomojam kubilą, kuriame įmontuota masažinių burbulų sistema ir LED spalvotas apšvietimas. Tai puikus būdas atgauti jėgas po darbų, smagiai praleisti laiką su šeima, draugais, kolegomis ar atšvęsti. O svarbiausia, čia rasite ramybę, laisvę ir poilsį, malonų bei kokybišką aptarnavimą.


Nebrangus poilsis Šiaulių apskrityje. Nakvynė ir apgyvendinimas, sodybų nuoma Šiaulių apskrityje - poilsis ir vestuvės. Poilsiavietė Vėžežeris randasi km nuo Šiaulių , Vėžežero k. Mūsų tikslas - suteikti kuo patogesnį ir malonesnį poilsį Jums šiltuoju ir šaltuoju metų laiku. Aplink poilsiavietę nuostabus, gražus miškas - tikras poilsis gamtoje!


Namelių nuoma prie ežero . Pigiai nuomokitės palapines, stalo futbolo stalus, kaimo sodybas, pirtis, lagaminus ir kitus daiktus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Nuomojame naujus kubilus su oro burbulų sistemomis ir LED apšvietimu. Padedame prisipilti vandens.


Linkime malonių akimirkų bei neįtikėtinų nuotykių gamtoje - tikruosiuose mūsų namuose. KATAMARANŲ, PLAUSTŲ NUOMA. Sakoma, kad valandą po pirties moterys .

Commentaires

Articles les plus consultés