Ikea hyller og skap

Besøk oss for å holde stuen ryddig med svært rimelige oppbevaringsmøbler! Du kan velge mellom skap , hyller og skjenker i en mengde ulike stiler. Bufret Lignende Hold barnerommet ryddig med våre hyller og skap ! Våre barnemøbler er solide og slitesterke, og fås i en rekke ulike designer og farger.


Med denne allsidige serien kan du kombinere åpne og lukkede moduler for å skape et enda mer dynamisk uttrykk.

Du kan enkelt sette sammen din egen EKET-løsning. EKET er et morsomt og funksjonelt oppbevaringsmøbel som det er lett å innrede med. VEBERÖD romavdeler har en industriell stil og kan brukes til å oppbevare alt fra gryter og panner til kontorrekvisita. Se flere hyller og stativer. Close-up of a room divider with grey steel hooks.


HØY ELLER LAV – BRED ELLER SMAL. Se hvordan NORDLI kommode kan passe hos deg .

Har du lyst på et vegg-til-vegg-bibliotek, eller liker du at TV-en eller familiebildene står sammen med bøkene dine? Uansett så kan de flerfunksjonelle bokhyllene våre brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Oppbevaringsløsninger: Få maksimalt ut av kjøkkenet og nyt livet. Det er blitt hevdet at nok oppbevaringsplass i hjemmet bidrar til en mer avslappet tilværelse. Sortimentet vårt av oppbevaringsløsninger skaper mer plass på kjøkkenet, selv på de mest upraktiske stedene.


Karusellen til vegghjørneskap passer perfekt i hjørner . Skreddersydd oppbevaring. Bygg i høyden og bredden for å få nøyaktig den kombinasjonen du ønsker av hyller , skuffer og skap. Delene er laget av robust, massiv furu, og kan males eller oljes etter ønske.


Det var en gang ei lita bokhylle som ble en populær klassiker over hele verden. Og som små ting ofte gjør, vokste den. BILLY glemte aldri røttene sine – den er fremdeles en flott bokhylle, men nå kan den tilpasses og brukes på mange flere måter. BILLY kan være så liten og beskjeden eller så stor og brautende som du vil . KALLAX hylle – den nye EXPEDIT oppbevaring og hyller.


IKEA - EKET, Skap med hyller , lys grå, , En enkel enhet kan gi nok oppbevaringsplass på steder med lite plass.

Enheten fungerer også som utgangspunkt for en. BESTÅ- stammene finnes i brunsvart, hvit og eikemønstret. BESTÅ hylle med dør, hvit, Selsviken . Lyst grønt, blått og hvitt bad med tradisjonelt badekar og skap med dobbelt servant. Mørkeblått og brunt bad med to servantskap ved siden av hverandre. Grått og hvitt bad med hvitt servantskap og hvite høyskap.


Velg mellom underskap, overskap og hyller i mange ulike stiler. Vi har praktiske oppbevaringsmøbler til badet. Bare ta noen mål og se gjennom utvalget vårt for å . Våre oppbevaringsløsninger til barn er lagd for å brukes i mange år – med garderober som lar deg justere høyden på stengene etter hvert som barnet vokser til, og hyller som passer til både bleielageret og pokalene.


Husk å feste møbelet ditt til veggen. Møblene monteres uten verktøy, så det er raskt og enkelt å sette sammen din egen, velorganiserte oase. Med de avrundede kantene er DYNAN også et trygt valg for barnefamilier.


Kombiner DYNAN baderomselementer, som hyller og skap , og lag din egen skreddersydde oppbevaringsløsning til . IKEA - DYNAN, Hylle med skap , , To funksjoner i ett møbel – et skap med dør til å gjemme bort tingene dine, og åpne hyller til rene håndklær og ting du vil ha lett. IKEA Effektiv skap med hyller , hvit. Merk: har laget utsparinger i nedre bakre del av skapet for å få tilgang til stikkontakter, se bilde.


Slike kvadratiske hyller er det etter hvert mange produsenter som tilbyr, men få slår Ikea på pris her. Hylleserien Eket kommer i freshe farger og kan kombineres på utallige måter – og koster bare 1kr per hylle. De kan også settes sammen med skap , slik at du kan skape din helt egen reol, og de kan .

Commentaires

Articles les plus consultés