Cd oppbevaring ikea

Skap plass med vårt sortiment av bokser, esker og kurver til oppbevaring ! Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Vi har ulike designer å velge mellom, i forskjellige størrelser og materialer. IKEA - KVARNVIK, Eske med lokk, , Passer til oppbevaring av CD -er, spill, ladere og skrivesaker. Med den medfølgende etikettholderen får du raskt oversikt og finner.


Besøk oss for å holde stuen ryddig med svært rimelige oppbevaringsmøbler!

Du kan velge mellom skap, hyller og skjenker i en mengde ulike stiler. Stilig oppbevaring både på innsiden og utsiden. KVARNVIK -eskene fås i en rekke forskjellige former og størrelser, og passer perfekt til alt fra smykker og CD -plater til kontorrekvisita. Eskene er laget av resirkulert papir med flettet papir rundt som gir et sjarmerende særpreg. Som ekstra stilelement . Forslag til oppbevaring av cd ´er.


Veldig fornøyd med det iallefall. LP hyllesystem - hva velger vi nå som Expedit ikke er tilgjengelig. Lagring og oppbevaring av LP plater 6.

Om du ikke orker å samle disse tingene på annen måte, så kan en helt vanlig CD -hylle være løsningen. Kjøp en hylle som tar liten plass, men som kan utvides. Oppbevaringsbok En oppbevaringsbok ligner på et . Ikea har et godt utvalg.


Har du liten gulvplass til oppbevaring , kan du bruke veggen rundt spiseplassen til å henge opp skap. Bli med hjem til en familie som. Denne bok- og CD -hyllen er spesiallaget, men du kan også sette sammen ulike vegghyller og skape din egen morsomme oppbevaringsvegg. Finn og lagre ideer om Cd oppbevaring ikea på Pinterest. Se flere ideer om Cd oppbevaring møbel, Cd dvd oppbevaring og Organisere klesskapet.


For noen år siden kjøpte jeg et billig og genialt skap på IKEA. Ett par måneder senere dro jeg tilbake for å hente nok ett, men da var skapet ute av salg og produksjon. Tabbe å ikke kjøpe to eller tre i samme sleng.


De tar som regel for stor plass og til gjengjeld altfor få DVD og CD er. Nettsteder med tegninger er også ok. Da kan jeg kanskje snekre det sammen selv.


Her er noen forslag på lukkede løsninger som kan gjøre din CD samling lett tilgjengelig i stua, uten å bli dominerende. På denne måten har vi fått god oppbevaring og hyggelig sitteplass i gang og ved kjøkkenbordet, forteller Hjelseth. Trenger også tips til CD oppbevaring av 2-3cder uten at de tar over stua fullstendig.

Hei, vi bygger inn en hel vegg (rundt vindu) med bokhyller og lurte på akkurat det samme, MEN så kom vi på BILLY bokhyller fra IKEA , og setter nå sammen slik at det passer både i høyde og bredde- Lekter det opp fra . Altså med blankt glass, liker dem godt. Men det kommer jo an på hva du skal ha i skapet, skal du ha permer og slike ting er det kanskje penest med tette dører? Mulig jeg går for både litt lavt og .

Commentaires

Articles les plus consultés