Utstillingsdesign vg3

Utdanningsprogram for design og håndverk. PROGRAMOMRÅDE FOR UTSTILLINGSDESIGN. Vgeller opplæring i bedrift. Vg– Videregående trinn eller opplæring i bedrift.


Er du interessert i den kreative prosessen som ligger bak et utstillingsvindu eller interiøret i favorittbutikken din?

Vil du ha produkteksponering, ideutvikling og utstillingsdesign på din timeplan? Faget utstillingsdesign er hele tiden i bevegelse og i endring. Det kommer stadig nye trender og moter, nye produkter og materialer og teknologi.


Elevarbeid: Utstilling tema:”Halloween”,. Amfi kjøpesenter, Verdal. For å gjøre dette, må du lære å bruke materialer, teknikker, form og farge i samsvar med funksjon og arbeidets art.


Etter Design og håndverk Vgkan du ta utdanning i Interiør- og utstillingsdesign på skole Vg og deretter spesialisere deg et år Vgi interiørdesign eller utstillingsdesign på skole eller to år i . Vginteriør og utstillingsdesign.

Vgpåbygging med designfag. Nå er det opp til Kunnskapsdepartementet å avgjøre i saken som skal ut på høring. På vgkan du velge mellom interiør og utstillingsdesign. Fullført og bestått vginteriør eller vgutstillingsdesign gir yrkeskompetanse og rett til påbygning til generell studiekompetanse. De kan være forretningens trendskapere.


I Norge i dag er utdannelsen til dette yrket innen utdanningsprogrammet Design og håndverk. Bevissthet om og interesse for de ting vi omgir oss med og de uttrykk offentlige og private rom formidler, danner grunnlag for programfagene i interiør og utstillingsdesign. NM i skolevolleyball som spilles i Kristiansand i slutten av januar. VGutstillingsdesign vant premie for beste design. Gjennom arbeid med romansk og gotisk stilperiode utarbeidet elevene i utstillingsklassen, 3. Hver elev laget en tredimensjonal modell av sin katedral i målestokk.


En av disse ble valgt ut til å bli bakt i . Vg- Interiør og utstillingsdesign. Nedenfor finner du viktig informasjon som det forutsettes at du har lest før skolestart. Merk at alle elever som er tatt inn ved Thora Storm videregående skole og deres foresatte, er pliktige til å sette seg inn i skolens ordensreglement. Første skoledag er det ingen felles oppstart for nye elever, .

Her viser vi oppgaver og. Her får du arbeide med ulike oppgaver innen interiør, utstillingsdesign og profileringsdesign. Utstillingsdesign er et spennende og kreativt fag innenfor Design og håndverk. VgInteriør og utstillingsdesign.


Vg Interiør og utstillingsdesign. I programfagene blir det blir lagt vekt på praktisk arbeid med fagrelaterte materialer, redskaper og teknikker. Fagene skal bidra til kunnskap og bevissthet om markedsføring og salg av produkter.


Programfagene omhandler planløsninger av . Klikk for stort bilde elevene dekker et høstbord AMJ.

Commentaires

Articles les plus consultés