Finske båter

VÅRSALG: Omsetningen av båter i Harstad startet tidlig i år. Normalt starter salget av nybåter i mai. I år har det vært stor aktivitet i mars og april, forteller Mads Johansen, som er selger ved Harstad Marina.


FINSK : - Vi satser nå på det finske båtmerket AMT. Vi har to forskjellige skrogtyper. Helsinki, Finland Norske båtfolk er gull verdt for finnene.

Mens hjemmemarkedet sviktet i fjor, vokste eksporten av finske båter med hele prosent. Og øverst på listen over eksportmarkeder troner Norge over Sverige. Bla gjennom båter til salgs i kategori - Nye og brukte båter til salgs. Skjærhalden Marina her en rekke meget gode båter tilsalgs, både nye og brukte båter.


Klikk her for å se vårt båt utvalg. Et lite båtbyggeri som bygger båter av tre. Vi bygger din drømmebåt på bestilling.


Det finske verftet har flere modeller som passer inn i betegnelsen båter for folk flest. På sjøen for alle-messen viser de frem to nye båter - én nyutviklet bowrider, samt en oppdatert styrehusbåt.

Bowrideren har fått navnet 5Excel, og er Bellas minste bowrider. Den fem meter lange båten har sitteplass til seks, og en ryddig . Det ble finsk utklassing i kåringen av messens båt på den internasjonale båtmessen i Helsingfors. Tøffe båter basert på et resque-konsept er i vinden som aldri før.


Nyheten fra det finske verftet Paragon Yachts AB i Larsmo tegner seg elegant inn i dette bildet. Det er Sakari Mattila, som i sin tid utviklet Aquador, som senere ble solgt til Raimo Sonninen i Bella Boats, som har utviket den nye SUV-en. Se mer under fanen NorCraft fiskebåter i menyen. Fra før kan de skilte med svært så anerkjente Buster og Silver.


Weldmec Marine Ab er hjemmehørende i . I år kommer også finske XO på det norske og svenske markedet. Den får en meget smart trappeløsning i front som gjør at du kan ta deg fra kabinen og opp på dekk, enkelt. Båten har ligge plass til personer i front samt personer i styrehuset om du senker bord og . Med den Norske industridesigneren Espen Thorup bak tegnebrettet, har båtene fra Finske Bella fått et nytt tøft design.


Siste nyhet i modellserien er 6BR. BR, som står for Bowrider, blir stadig mer populær. Med to store åpne uteplasser, adskilt med vindskjerm, spreke farger, praktisk innredning og . I tillegg til salg av nye båter formidler vi salg av brukte båter for kunder og samarbeidspartnere.


I samarbeid med våre finske samarbeidspartnere kan vi normalt tilby utvalgte brukte finske kvalitetsbåter (vesentlig arbeids- og fiskebåter) til gunstig priser. VI FINNER EN KJØPER, INGEN KOSTNAD FØR .

Nord Star Båt AS er stolt leverandør av den finske kvalitetsbåten Nord Star. Nord Star er kvalitetsbåter for den kresne fritids- og yrkesbåtbruker. Selskapet eies 1 av Svend Erik Lilleby og Kjell E. Ulfsrud som begge har lang fartidstid fra . Lokale laksefiskere er bekymret for at tilreisende finske hytteeiere skal ta med seg Gyrodactylus salaris til Tanavassdraget. SLIK BLE HELT NYE FINSKE KVALITETSBÅTER FØDT Å skape et eget båtsortiment var for fabrikken og daglig leder Aimo Mustonen en drøm som hadde vært i tankene en. Hva angår transportmiddel indikerer innkommet datamateriale at lastebilen er mest brukt ved inntransporten.


Hovedsakelig er det leiebiler som anvendes. Både båt og jernbane blir også tatt i bruk. NORGE Det var også nødvendig å supplere det norske materialet med teoretiske anslag på transportkostnader for endel varer.


Terhi- båtene produseres i det lille fiskeværet Rymättylä nær byen Åbo i Finland. Takket være enestående produksjonsteknikk og nytenkende produktutvikling har Terhi utviklet seg til et populært og internasjonalt anerkjent varemerke med solide, brukervennlige båter som . Båtene er allerede velkjente for sin sikkerhet og unike sjøegenskaper. De designer og produserer høykvalitets Marino håndlagde båter.


Hovedkontor og utstillingshall ligger i Sipoo. MARINO garanterer deg og din .

Commentaires

Articles les plus consultés