Effektmaling vegg

Du kjenner kanskje på at du ønsker å gjøre noe nytt på en vegg i huset ditt, men du er usikker på hva. Kanskje tenker du at bare et enkelt strøk med maling blir for liten forandring, mens det å legge en ny tapet blir for mye jobb. Da har vi et produkt som er midt i blinken for deg!


Vår effektmaling fra San Marco . En dekorativ maling som gir et svakt metallisk utseende. Kan brukes på gips, spon, mur og plater som er tapetsert tidligere.

Underlaget bør være grunnet med en matt maling. Med en enkel påføringsteknikk kan man oppnå fine effekter fra lys og refleksjoner. Marcopolo Luxury kombinerer estetiske verdier med motstandsevne mot de påkjenninger en vegg utsettes for over tid. Gjennomherdet: Flere døgn.


Produktdatablad Sikkerhetsdatablad. Du kan også bruke en bred pensel for å stryke ut effektmalingen. Krøll deretter sammen en plastpose, og bruk denne til å fordele malingen utover.


På en større vegg , må hele prosessen gjennomføres raskt og effektivt, felt for felt bortover veggen. Marco Polo Luxury effektmaling – gir din vegg det lille ekstra!

Få frem en vakker metallisk effekt på velegnede overflater. Vi anbefaler LADY Pure Color som underlag på slett vegg , og LADY Supreme Finish Matt som underlag på Tre og panel. Begge gir deg et lekkert, matt utgangspunkt.


Mellom alt dette har vi klart å presset inn både innflyttningsfest og soverom oppussing. Er så kjedelig å ikke ha noe å gjøre vet dere, haha! Oppussing på soverommet er kanskje litt overdrevent, vi skal male en vegg og male listene i taket.


I tillegg skal vi få en elektriker inn for å legge opp så vi kan få lampe i . Lady Design er en transparent effektmaling som skaper en vakker skimmereffekt i gull eller kobber på malte overflater. Som understrøk til LADY Design anbefaler Jotun en helt matt maling, LADY Pure Color som underlag på slett vegg , og LADY Supreme Finish Matt som underlag på Tre og panel. Malingsteknikk Lady Design - Effekt med pensel. Her er det brukt effektmalingen Lady Design på både vegg og krukke med forskellig teknikker.


Bare basen er fin den også, uten noe tilsetning. Er stilen din stram og moderne, kan en vegg med effektmaling gjøre det både rustikt og tøft, men det kan også komme til sin rett i et hjem av mer klassisk karakter. En skinnende rosa vegg på jenterommet, eller en tøff fondvegg i grånyanser på soverommet gjør hjemmet ditt litt annerledes enn alle andres, . GULLVEGG: Tør du å male en hel vegg med gullmaling?


Hun har ennå til gode å se en hel vegg i gullmaling, og tror muligens at det blir litt voldsomt, selv om det i dag er svært enkelt å male over når man blir lei. I kombinasjon med at malingen inneholder skimmer, skaper dette en helt egen og eksklusiv look. Og ikke bekymre deg - du vil ikke ende opp med glitter på veggene !

San Marco er et italiensk merke basert i Venezia, og de fører en rekke forskjellige utgaver av effektmaling. Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få resultatet du ønsker har vi kompetansen til å finne den beste løsningen sammen med deg.


Selv har jeg brukt den på vegg ,vaser,bord. Like tøff i stue og gang som på voksen eller barnerommet! Tag meg gjerne så jeg kan se din Marcopolo vegg #129303; #129303;.

Commentaires

Articles les plus consultés