Beslag til gamle skap

BESLAG SKUFFER, SKAP , MØBLER OG OPPHENG. Vi har et kjempeutvalg av skapknotter og håndtak i alle størrelser, fasonger og materialer. Vi importerer knotter og håndtak til skuffer og skap fra flere leverandører i Italia og Spania. Messing knott, messing håndtak.


Se under bildene for tekst og pris. Slik som å åpne en kiste eller ett skap du har arvet eller mistet nøkkelen til, låser du mangler nøkkel til, reparasjon av gamle låser , lage samme nøkkel til alle.

Møbelbeslag i Art Deco stil. Kopi av gammelt hengelåsbeslag. Hengelas_200x1Smykke til huset! Den Gamle Krambod bygningsvernsbutikk reservedeler gamle hus. Stort utvalg beslag fra ulike tidsepoker hovedsaklig forniklet, messing og porselen – til skuffer, skap ,. KKbeslag er et lille familiefirma med års erfaring med indkøb af beslag og greb til.


Alt for hjemmefiksere til proffe. Maling, lasur og sliteflater, eller nye beslag og knotter, er kanskje alt som trengs for at et kjedelig møbel brått fremstår som spennende.

Et kjøkken- eller stuebord kan bli som nytt etter en. Det er ikke noe poeng at møblene skal være gamle eller antikke. Ideen er å ta i bruk det en har og ikke kaste. Et ordinært tv- skap i furu.


Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak , og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny. Egnet for lette høyre- og venstrehengslede innerdører. Firmaet og nettbutikkekn R. Bergersen i Oslo har beslag til dører, kjøkken, bad og møbler.


Spesielle effekter til barnerommet får du også. Les også: Ny sofa i posten. Er du ute etter den lille . Hengsler, beslag og vegghyller. Alt av hengsler og beslag du trenger for å sette sammen skap og montere skapdører og hyller, kan du bestille her i Gjør Det Selv nettbutikken.


Utover de mest vanlige hengslene og beslagene finner du også de populære softlukk-beslagene, opphengs- og klappbeslag , hyllebærere, . Produktene blir tilført en patina som blir særegen for hver.

Modell som passer til møbler, skapdører og skuffer. Har du gamle og brukte møbler du ønsker å gi et nytt liv? Med den rette knotten og håndtaket kan du gi nytt liv til gamle skap , kommoder, skuffer og annet møblement.


Alt du trenger av beslag , hengsler og vinkeljern kan du være sikker på å finne hos Jernia. Knotter og håndtak kan bidra til å skape nye og spennende kontraster, eller gjenopprette et tradisjonelt uttrykk. Gamle dører forteller en historie: Om seg selv, om dem som lagde den, om tiden de ble bygget i og kanskje litt om dem som levde der.


Beslaget på døren er noe som. Slike håndtak ble brukt til alle slags dører, fra skap til stabbur. Forny kjøkkenet ditt for en billig penge.


Kjøkkenet er, sammen med soverommet, det rommet der vi tilbringer mest tid. Velg blant en mengde forskjellige modeller, stiler og materialer som f.

Commentaires

Articles les plus consultés