Zveryno namai atsiliepimai

Seniai bekalbėjau apie savo patirtį su „Rent Buy“ ir gyvenimą Žvėryno namuose. Jokia paslaptis, šį lapkritį sukako dveji metai nuo tada, kai gavome buto raktus, o gruodžio 1-ąją bus dveji metai, kai gyvename savo namuose. Ar taip vadinamas R2B laikotarpis baigėsi?


Pastaruoju metu viskas, ką rašiau apie naujus namus , buvo su tokiu (daugiau ar mažiau) neigiamu atspalviu. Ir tada, kai peržiūrėjau, kas parašyta, supratau, kad iš tiesų gi nepaisant visų nesąmonių, nelogiškų kliūčių ir kitų stringančių reikalų, dėl naujų namų aš tikrai laiminga. Aišku, laiminga ir dėl to, kad . IKEA virtuvė, plytelių klijavimas ir taškai ant “i”. Ar žinote, kas yra šventinis stresas?


O tada pagavau save mąstant, kad stresas man visai ne dėl švenčių. Parduodami funkcionaliai išplanuoti nauji butai Vilniuje Žvėryne. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Žvėryno namai. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės. Zveryno namai atsiliepimai.


Vilniaus Žvėryno rajone pradedama statyti nauja gyvenvietė. Stirnų gatvėje ha sklype, buvusioje. VĖRYNO NAMAI “ – GYVENIMAS ŽALIAUSIAME VILNIAUS RAJONE. Gyvenvietė plėtojama vienoje žaliausių. Skurdenio vertinimu, vieninteliai „ Žvėryno namai “ kaip galimą variantą siūlo „ protingų namų“ sistemą.


Tiesa, neaišku, ką ji galėtų apimti ir kokiu standartu dirba. Asmeninio archyvo nuotr. Vertindamas tendencijas, R. Skurdenis pastebėjo, kad diegiant inžinerines sistemas vystytojai . Galimybė rinktis butą su pilna apdaila ir baldais Pavyzdiniai butai Žvėryno namų I etape. Antai šiuo metu Vilniuje „Hanner“ stato daugiabučių namų projektą „ Žvėryno namai “. Pristatome naujos statybos butus gyvenvietėje “ Žvėryno namai ”. Jei norite gyventi centre, o kartu turėti namus, apsuptus žaluma bei gamta - Žvėryno namai kaip tik jums. Hanner“ baigė gyvenamojo kvartalo „ Žvėryno namai “ 4-ojo etapo daugiabučių statybos darbus.


Keturiuose daugiabučiuose iš 1būstų proc. Tai vienas iš kelių nekilnojamo turto projektų Vilniuje , kuriame būstai išperkami dar iki statybų pabaigos. Kurdami šį projektą didelį dėmesį skyrėme gamtos saugojimui, puoselėjimui, rinkomės tik ekologiškas ir draugiškas gamtai statybines medžiagas. Siekdami, kad gyvenvietė įsilietų į Žvėryno gamtovaizdį, . Investicijų į nekilnojamąjį turtą bendrovė „Hanner“ gavo statybos leidimą ir „ Žvėryno namų “ gyvenvietėje pradeda ketvirtojo etapo statybas. Hanner klientų pasirinko būstą būtent šioje gyvenvietėje.


Plėtros metu bus statomi keturi 4-aukštų gyvenamosios paskirties namai. Informaciniai statybų vartai. Daugiabučio „ Žvėryno namai “ statyba Stumbrų g. Planuojama ha sklype sklype statyti šešiaaukščius gyvenamosios paskirties namus, kuriuose bus vieno - keturių kambarių butai.


Butų plotas svyruos nuo iki kv.

Commentaires

Articles les plus consultés