Pripuciami batutai nuoma

CUKRAUS VATOS gaminimo aparato nuoma! BURBULŲ PŪTIMO , KARŠTO ŠOKOLADO APARATŲ NUOMA! Akcija: darbo dienomis ( I - IV ) , batutų nuoma kainuoja mažiau.


Didelis pripučiamų batutų asortimentas. Su mūsų nuomuojamais spalvingais PRIPUČIAMAIS BATUTAIS sukursite nuostabią šventę savo vaikams! Mes konsultuojame kiekvieną klientą dėl batuto nuomos, patariame koks batutas tinka.

Visi batutai yra labai saugūs. Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje iki km. Batutus pristatome pagal nurodytą kliento adresą. Klientus informuojame apie batuto naudojimosi ir saugumo technikos taisykles. Suteikite malonumą sau ir . Puikiam vaikų laisvalaikio praleidimui, gimtadieniams, krikštynoms ar smagiam vaikų laikui suaugusiųjų šventėje!


Ryškiaspalviai batutai vaikams suteiks daug neužmirštamo džiaugsmo ir puikių emocijų ! Rymantas Stuokus Trumpas video apie.

Nuomojamą batutą pristatome į Jūsų šventės vietą, sumontuojame, taip pat galime prižiūrėti visos šventės metu. Užsisakykite pripučiamą batutą į namus, sodybą ar sodą ir sėkmė garantuota. Esame tikri, kad iš gausos įvairiaspalvių, įvairių dydžių, įvairias pramogas teikiančių pripučiamų batutų tikrai.


Batutu nuoma geriausiomis kainomis kaune, susikurkite geriausia svente sau ir savo vaikams. Profesionalių pripučiamų batutų nuoma visoje Lietuvoje. Batutų nuoma , pripučiami batutai , atrakcionai vaikams visoje Lietuvoje.


Padarykite šventę savo vaikui! Pripučiamų atrakcionų nuoma darbo. BATUTŲ BŪKLĖ IDEALI, PO KIEKVIENO NAUDOJIMO VALOMI SPEC. RANGA BATUTŲ PARKĄ NUOLATOS ATNAUJINAME. NUOMOJANTIS BATUTĄ DVIEM DIENOM, ANTRAI DIENAI SUTEIKIAMA NUOLAIDA!


Jūsų šventę atvežtus įrengimus surenkame ir prižiūrime,šventės pabaigoje įrengimus susirenkame ir išvežame. Užsiregistruodami mūsų svetainėje nurodykite savo vardą pavardę bei šventės dieną – kada Jums bus reikalingas pripučiamas batutas. Taip pat galite užpildyti Kontaktų puslapyje esančią . PUIKUS PASYLYMAS PRIPUČIAMŲ BATUTŲ NUOMA RENGINIAMS Visiškai nauji, patrauklaus dizaino,ryškių spalvų pripučiami batutai Jūsų renginiams, šventėms ar eiliniams savaitgaliams.


Iš anksto susitarus, yra galimybė pristatyti ir į tolesnius miestus bei rajonus: Jonavą, Kaišiadoris, Kėdainius, Alytų, Prienus, Birštoną ir t. Vaikams nuo iki metų. Išsinuomokite mūsų spalving.

Spalvingų ir žaismingų batutų nuoma Šiauliuose ir batutų nuoma Panevėžyje ! Mūsų teikiamų paslaugų dėka – Jūsų vaikų šventę paversime išskirtine. Padovanokite vaikams neužmirštamas emocijas gerą nuotaiką pramogas žaidynes ir adrenaliną. Atrakcioną batutą Atrkciona Pripuciama Batuta. Palangoje,Klaipėdoje,Žemaitijoje.


Dalyvaujame miesteliu renginiuose . Pasirūpinome ir perkėlėme vasarą į jaukią ir spalvingą erdvę skirtą Jūsų mylimiausiems! Mūsų žaidimų kambarys apima 2m², kuriame yra du dideli ir .

Commentaires

Articles les plus consultés