Interiørkonsulent lønn

Interiørkonsulenter planlegger gode og funksjonelle løsninger for innredning av rom, alt fra private hjem til bedriftslokaler. Thea Martine Jacobsen har siden hun var en liten jente vært opptatt av lys, farger og sammensetningen av ting. På ungdomsskolen bestemte hun seg for å utdanne seg til å bli interiørkonsulent.


Om yrket, jobb, utdanning og lønn. Les mer oInteriørkonsulent. En interiørkonsulent må ha sans for form og .

Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter. Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere innen . Lønnen for interiørkonsulenter ligger vel litt lavere og ned til vanlig butikkstillingslønn (rundt 25i årslønn er vel tariff?) - som selvstendig næringsdrivende er det selvsagt fint . Hva tjener en kjøkkenkonulent? Karriere og utdanning innlegg 1. Trenger en jobb med bedre lønn ! Flere resultater fra forum.


Programfag - Interiør - Design og håndverk designoghandverk.

Vgdesign og håndverk, VgInteriør - og utstillingsdesign, VgInteriør. Studerer for å bli interiørkosulent (og senere interiørarkitekt) og har noen sp. Bør du droppe å tenke lønn og arbeidsforhold når du velger studier? Slike forhold bør med i en helhetsvurdering.


Du kan passe perfekt som sykepleier , men ikke trives med skiftarbeidet som ofte følger med. En lege kan ha mye ubekvem arbeidsti men tjener til gjengjeld nesten dobbelt så mye som . Denne utdanningen er vesentlig lenger, og man kan få jobber med mer ansvar og høyere lønn enn man kan som interiørkonsulent. Du har altså mange ulike valg, og god tid til å finne ut hva du vil!


Er det noen her som er interiørkonsulent ? Hvordan er jobbmulighetene? Og hvor er det jobber å få? Hva ligger lønna på i gjennomsnitt? ID=704C Syns det var veldig billig. Jeg er utdannet Interiørkonsulent.


Nå har jeg søkt på en jobb som kjøkkenkonsulent. Utdanningen Interiør handler om interiørdesign i private og offentlige rom. Lærer har nær kontakt med studentene, og veiledning med fokus på faglig og kreativ utvikling vektlegges gjennom hele utdanningen. Vi har også fokus på at du skal .

Studiet går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen INTERIØR ( fagskoleutdanning). Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder.


Det er registrert relaterte studier, og det finnes relatert yrke til utdanningen INTERIØR ( fagskoleutdanning). Det finnes også flere ulike studier ved høyskoler og universiteter som gir deg tilsvarende kompetanse innen interiør. Lønn og frynsegoder Nå kan du få halv skatt i november! SCHMIDT Oslo, Alnabru – Kjøkken, Bad og Interiør. I menyen til venstre kan du velge tariffsektor for flere dokumenter.


TARIFFAVTALER OG OVERENSKOMSTER FOR AFAG-MEDLEMMER. Tariffavtale AFAG og Arkitektbedriftene 01. Mangler: lønn Interiørkonsulent jobb - Nye og aktuelle ledige stillinger for. Bufret Søk etter nye Interiørkonsulent -jobber.


Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 22. Jeg vurderer en karriere innen interiør , og derfor tenkte jeg på interiørkonsulent. Jeg har bare noen spørsmål i forhold til dette.


Her kan du søke på yrker eller utdanninger, og når du åpner en yrkesbeskrivelse ligger det informasjon om lønn , utdanning, omtale av yrket, lignende yrker . Relaterte bransjer: Arkitekt.

Commentaires

Articles les plus consultés