Trademax kundeservice

Følg fremgangsmåten nedenfor for å finne riktig kontaktvei for din sak. Hva kan vi hjelpe deg med? Vi kjører hjem møbler til døren!


Er du ikke fornøyd med kjøpet, tilbyr vi også retur . Når bestillingen er behandlet, er det ikke lenger mulig å gjøre noen endringer, du kan kontakte vår kundeservice direkte hvis du er usikker. Angrerett Ifølge Fjernsalgsloven har kunden . Följ stegen nedan och hitta rätt kontaktväg för just ditt ärende. Vad kan vi hjälpa dig med? Vores medarbejdere er altid parate til at besvare spørgsmål om produkter, hjælpe dig med dit køb og stå til rådighed med service, hvis det bliver nødvendigt.


Vores Trustpilot Score er selvfølgelig i top! Kartdata Image may be subject to copyright. Ifølge fjernsalgsloven har kunden alltid rett til å heve kjøpet innen dager etter . Våre kunder har dessverre fått lide, svarer nettbutikken, som har mottatt haugevis med klager i det siste.


Vi står dessuten for personlig service som innebærer at du slipper å bli koblet til forskjellige personer eller måtte sitte i kø til kundeservice. Aprilværet har tatt farvel og vi hilser endelig mai hjertelig velkommen! Selvfølgelig gjør vi dette med pomp og prakt! Uansett om du leter etter et loungemøbel eller en komplett spisegruppe finner du det i sortimentet, til meget . Dårlig service, treg leveranse og dårlig kundeservice. Anbefaler sterkt og holde seg unna bestilling på nett hos dem.


Jeg er som sagt fornøyd. Fantastisk å få varene på døra til en lavere pris totalt enn å handle selv i butikk. Har ikke prøvd å klage eller noe da, siden jeg . Noen som har kjøpt noe på trademax. Hus og hage - Kvinneguiden Forum forum. Sengen ble sendt i retur, og det tok mnd etter at de fikk sengen i retur før vi fikk tilbake pengene.


Så ikke et sted vi kommer til å handle med det første. Mens pappa, som bor i sverige, rett ved lagret deres i Helsingborg er storfornøyd. Der har de både god kundeservice , og drar du i butikken deres og . Skulle hatt varene andre uken i desember.


Nå er det snart februar, og deler sv leveransen har ikke kommet. Og det virker heller ikke til at noen vet hvor varen befinner seg. To av stolene jeg har mottatt kom uten skruer og monteringsanvisning, så vanskelig å bruke de.


Og igjen, virker det som kundeservice ikke er spesielt . Etter mye om og men fikk jeg en mail fra kundeservice med beskjed om at jeg ville bli kreditert så snart varen var tilbake på lageret. For eksempel hvilke betalingsmåter de aksepterer, om de har noen. Forferdelig kundeservice. Sofaen ble levert skadet, . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Endre bestilling eller andre henvendelser?


For rotehoder kan det være lurt å unngå de to sistnevnte. Trademax - viser omtaler fra brukere. Nå gleder jeg meg allerede til neste gang jeg får overnattingsgjester i leiligheten.


De vil uten tvil ha glede av den nye og komfortable sovesofaen. De leverer hjem til oss, og etter et par samtaler med hjelpsomme folk på kundeservice fikk vi dobbeltsjekket målene på .

Commentaires

Articles les plus consultés