Meca bildeler

Vi samarbeider med flere av verdens største produsenter, og våre deler har alltid original kvalitet eller bedre. Vår visjon er å være den mest ettertraktede og fremgangsrike samarbeidspartneren til profesjonelle bilverksteder. Delene som går ut til våre kjedeverksteder følger derfor alltid gjeldende EU-regler for kvalitet på bildeler. Som verksted er det enkelt å få tak i riktig bildel eller verktøy hos MECA. Du finner alt i vår webshop der du enkelt kan søke etter artikler, laste ned prisfiler og legge inn bestillinger.


Søk etter bildeler gjøres lynraskt ved hjelp av registreringsnummer.

LinkButton LinkButton LinkButton LinkButton LinkButton LinkButton LinkButton . Bestill service hos en profesjonell bilmekaniker i ditt nærområde idag. I vår nettbutikk kan våre verkstedkunder raskt og enkelt søke etter artikler og legge inn bestillinger – og få riktige deler til rett tid. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Besøk eller ring vår butikk for å bli mottatt av vår bilutdannede fagmann.


Bildeler og bilrekvisita - En gros. Välkommen till en enklare vardag! Vi samarbetar med flera av världens största tillverkare, vars reservdelar alltid håller minst originalkvalitet.

För bilägaren innebär detta att bilens garantier fortsatt gäller vid användandet av våra . Helt til topps blant de største bedriftene i omsetning i Gjøvik troner Meca Norway AS i Kallerudsvingen med en fjorårsomsetning på 89millioner kroner og nesten 13millioner i overskudd før skatt. MECA Narvik fra , Nordland. Primæroppgavene vil være oppfølging og kunderådgivning til våre kunder pr telefon både inn- og utgående, samt pr e-post med ordreregistrering.


Bedriften Meca Norway AS Avd Rud i Gjøvik i Bærum kommune driver innen bransjen bildeler. Vår virksomhet baseres på en effektiv distribusjon via våre avdelinger til profesjonelle bilverksteder. Alt vi gjør har ett formål – et enklere og mer kostnadseffektivt bilhold for forbrukeren med høyeste kvalitet og service . Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 17. Mekonomens varemerke er vesentlig styrket gjennom senere år, og med drøyt 2butikker og ca. Mekonomen Bilverkste MekoPartner og Speedy er Mekonomen bransjens . Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database. Logg inn for å få full tilgang. Er du interessert i arbeidsgivere som . Personbiler, lette lastebiler, minibusser og campingbiler.


Effektiv distribusjon av reservedeler og verktøy via våre avdelinger til ut profesjonelle bilverksteder gjør sitt til at du som kunde får et enklere og mer kostnadseffektivt bilhold . Vi er i dag ansatte som alle har lang erfaring og solid fagkunnskap.

Commentaires

Articles les plus consultés