Lovund overnatting

Et levende øysamfunn der mennesker og bedrifter mot alle odds har vunnet kampen mot sentralisering og avfolkning. Ta deg TID til å oppleve Lovund. Lovund er i dag et moderne og fremtidsrettet eksempel av en øy, langt ute i havgapet. Lovund Hotell legger tilrette for et godt opphold på denne flotte øya!


Store hotellrabatter i Lovund i Norge på nettet.

Bra tilgjengelighet og gode priser. Les hotellanmeldelser og velg det beste hotelltilbudet for ditt opphold. Overnatting - overnatting , selskapslokaler, konferanse, hotell, konferanselokaler, camping, kurslokaler, restaurant, møterom, hytter - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Sammenlign hoteller i Lovund , Norge og finn hoteller til gode priser med Hotels. Samle netter med Hotels. Lovund Rorbuhotell tilbyr overnatting i hotellrom, rorbuer ved sjøkanten, Nordlandshus og komfortable hytter.


Oppreide senger, frokostbord og renhold ved avreise er alltid inkludert.

Resultatet blir som Lovund - en meny med basis i lokale, nordnorske og tradisjonelle råvarer, farget og utviklet av folket som bor her. Vi har egne turkart med mange turalternativer. Topptur til Lovundfjellet (3-timer) og kveldstur til Lundefuglene er våre mest populære utflukter.


Opplev Lovund , en av de mest karakteriske øyene på Helgelandskysten, vakkert beliggende ute i havgapet. Pakken inkluderer middag fredag og lørdag i restaurant Maaken, overnatting med frokost, og Lovundsafari Lørdag. På sørsida av industriholmen finner du et nytt, strøkent dieselanlegg med kortautomat.


Bruk heller en landing i sentrum til å se deg om - og etabler leiren på Ytrestyvan. Hvis du ikke har lyst på tak over hodet til en avveksling, da. På denne siden vil vi legge ut informasjon om aktuelle overnatting og serveringssteder på Helgelandskysten.


Siden mange av våre kunder ikke er kjent i området håper vi at informasjonen på denne siden kan være til hjelp når de skal planlegge reise i distriktet vårt. For mer informasjon om tilbudene kan man følge link . Det nye anlegget skal inneholde dobbeltrom fordelt på tre etasjer, kjelleretasje samt takterrasse som publikum skal ha adgang til. Nybygget, som vil ha et areal på om lag 1. Anmeldelser fra gjester som bodde i Lovund. Veldig grei overnatting !

Dejligt lille hus med små rom, men store stuer. Koseligt og med en herlig placering på ei . Utsikten mot Træna er overjordisk vakker på en klar dag. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Charterbåt: Lovund – Bodø 8. Nå skal øyas hotell bygges ut, for å stå klart til å ta imot gjester til påske neste år. Momek Civil AS er igjen i gang med et stort byggeprosjekt på Lovund. Det er Lovund RorbuHotell . Hubroen: Norges største ugle.


På Lovund , øya kjent for lundefugl og ei oppdrettsnæring som omsetter for over én milliard kroner, bygger Lovund RorbuHotell et nytt, arkitekttegnet hotell. Byggingen startet i høst, og allerede nå kan man se konturene av hvordan hotellet, som skal inneholde dobbeltrom, vil fremstå under fjellet .

Commentaires

Articles les plus consultés