Lage understell til spisebord

Kutt dem litt kortere enn understellet så det får plass til å ligge på innsiden. Spre plankene jevnt på din valgte lengde og skru de to støtteplankene fast. Når du snur platen, blir skruene usynlige.


Puss det gamle understellet med sandpapir og spray det i flere tynne lag i ønsket farge. Vi gikk for en syrlig gul fra .

Du trenger ikke være spesielt handy for å klare dette! For å få større spisebord har vi fått ett benkeplatefirma til å lime sammen to 40mm standard benkeplater i oljet eik fra Bauhaus (totalt 125x300). Plata er lagt oppå et gammelt understell , men konstruksjonen av dette er ikke solid nok og bordet er ustabilt.


Vi ønsker derfor å få laget et nytt understell til . Lyst på litt inspirasjon? Trinn 1: Lerviks bord er 1cm . Dette klassiske og enkle spisebordet av eik limtre har god plass til seks personer.

Kjøkkenbordet bygger du selv. Materialene koster gjerne bare en brøkdel av hva du må ut med i butikken for et nytt bord i samme kvalitet. I dette eksempelet er understellet malt hvitt, mens topplaten er beiset i teak – en litt mørkere brunfarge.


Pass på at lakken får herde ordentlig før du tar understellet i bruk. Legg treplaten på toppen av understellet , og bordet er ferdig! Se spisebordene som skiller seg ut. Har du ett gammelt understell til ett Singer sybord og en kabeltrommel tilgjengelig, kan du altså få til å lage ett slikt fint bord : Stilig, spør du meg. Kan bli ett flott hagebord av dette :-) n. Finn denne og andre Pins på ~Upcycle and Sustainability~ av funkybutterflycreations.


Mange som lurer på hvor bordet er fra, og derfor skriver jeg det bare her istedet for i kommentarfeltet. Bordplatene er bestilt fra Dinesen, de selger normalt . Mens spisebordet på kjøkkenet har fått nytt understell , sveiset i stål. Jeg liker å lage plassbygde ting – de lages bare én gang. Han jobber til daglig på verkstedet Bolt, som har spesialisert seg på metallprodukter.


ALLE kan lage ting i metall. Mangler du et understell til et bord , eller et spesiallaget beslag til flatskjermen?

Gå til en sme og la ham skjære og kutte. Deretter klarer du resten selv. Vi har fått bordet akkurat som vi vil ha det, uten selv å holde et sveiseapparat. Det eneste vi hadde med til . Vil du lage et rustikt hagebord som kan være klart til gjestene allerede i kveld?


Eller et elegant fliskledd bord , som ser dyrt ut, uten å være det? Eller kanskje hagemøbelsettet som kan slås sammen når sommeren går på hell? Oppskriftene får du her.


Disse bordene er på vei ut. Sjekk hvilke bord du bør satse på nå. Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. Slik pusser du opp stuebordet.


Kreative evner er gull verdt, men du kommer også langt ved å studere andres gode ideer når du vil lage eget bord. La ut et bilde av spisebordet som jeg har lagd selv (hjelp fra min kjære ektemann ), og fikk en del spm om oppskrift :) så jaja, hvorfor ikke? Både bordet og konsollbordet var kjempefint :) Hvor mye kostet det sånn ca å lage spisebordet ? Og har du mellomrom mellom . Priseksempler under bildene.


Vi lager på ønskede mål og farger, så det er. Alt skreddersys til den enkelte kunde! Industri og blikkenslager. Lage understell til bord. Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort?


Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud . Få tilbud fra flere leverandører fra Stavanger.

Commentaires

Articles les plus consultés