Eske interiør bilder

Vår prosjektansvarlige Maria snakker om Ny Eleganse i denne månedens Maison. Les om hvordan du skaper stilen med klassiske Eske -favoritter som fløyel, messing, matte dempede nyanser, eksklusive materialer, elegante barbord og skjermbrett. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Vouge Tripod Gulvlampe L. Velg alternativ Velg alternativ. Alle rettigheter tilhører Eske AS Nettbutikk levert av DigiFix AS.

Scroll To TopScroll To Top. UTSTILLINGSMODELLER selges! Vi har to In Between bord i smoked oak fra tradition på lager som søker nye hjem. Det ene bordet måler 250x1og ligger nå med rabatt på 10. Vi leter etter nye utrykk blant nye designere for å kunne gi deg det du ikke.


Slik bør hjemmet ditt være nå – få tips fra interiøreksperten. LUNT: Varme fargetoner i myke materialer. Slik ser det ut i butikken Eske i Oslo.

Det hvite og grå har fått sterk konkurranse. Våg å skap varme med dekorative farger og grønne planter – og la den minimalistiske stilen få hvile. I det siste Kamille deler jeg mine nettfavoritter når det kommer til interiørshopping - så det er bare å sitte i sofaen og shoppe i vei:).


Her er inspirasjonen og hva jeg har latt meg inspirere av - mer om fargen funker og bilder av det endelige reultatet kommer på mandag. Det har vært Eske events både i går og i dag. Se hvor de ligger og hvorfor vi digger dem.


DET LILLE EKSTRA: Blant disse butikkene finner du de kuleste interiørproduktene akkurat nå. Fra venstre: Diva strutsehylle fra Gran Domino. Tolix stoler finner du hos Zanz og Bohemia.


Tom Dixon lamper kan du kjøpe hos Eske. Foto: FOTO: Produsentbilde. Du må forberede følgende: bilder av rom, evt mål hvis du ønsker hjelp med noe spesielt.


Bilder , mål og inspirasjon må sendes inn før møtet sånn at Maria får satt sammen en plansje. Karina, som for tiden er dommer i Huset på Tv ble nylig intervjuet av Aftenposten om interiør og trender. Betjeningen har orden i sakene sine, og er vandrende leksikon på alt av design og interiør.


Kontaktinformasjon for Eske Interiør Design Oslo . Jeg kommer ofte innom for å bli inspirert på trender og design - men går nesten alltid tomhendt ut igjen.

Butikken er eksklusiv, og det er prisene også! Disse bildene av den kvinnelige nakenheten utfordrer betrakteren til å trosse grensene og entre forbudt territorium. Argentini leker med våre. INTERIØRDOMMER : Karina Holmen er interiørdesigner , driver interiørbutikken Eske og er aktuell som dommer i programmet Huset. Selv bor hun i en leid leilighet i Bygdøy allé, fylt av møbler, bilder , kunst, lamper og arvegods.


Leiligheten gjenspeiler det jeg liker . Sengetepper i ull fra Bolina, i lin fra Eske – Eske Interiør , Oslo, Flerfarget fra . Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Det finnes mange enkle grep du kan gjøre for å oppdatere interiørstilen din - skifte trekk på sofaen, kjøpe en spesiell lampe eller et fargerikt bilde. Eller kanskje du rett og slett bare skal male. Interiør og designbutikken Eske åpner dørene på Bislett i dag.


Det er designerne Simon Bartley og Boris Praskac fra Simon James Design, sosiolog Katharina Sandberg og daglig. Eske er butikken du går ut i fra om plutselig vil gjøre om hele interiørstilen din. Med sexy mener vi trykk og bilder som gir uttrykk for noe sexy, og former og farger som brukes på spreke måter.

Commentaires

Articles les plus consultés