Interiørbutikk bergen sentrum

En eklektisk og fargerik interiørforretning med et moderne klassisk uttrykk. Møbler -Gardiner -Møbelstoffer -Tapeter -Solskjerming -Gulvtepper -Belysning - Puter, pledd og gaver. Hjemmekonsultasjon og skreddersydde løsninger.


HS Interiør tilbyr våre kunder møbler og interiør av høy kvalitet fra nøye utvalgte nordiske leverandører. Vi tilbyr alt fra små gaver til totale innredningstjenester.

Velkommen inn til oss på Strandkaien 16. GAVEKORT kan brukes på HS . Stor guide til de beste butikkene med de beste tilbudene. Finn din butikk i Bergen sentrum.


Vestlandets største senter for handel, kultur og opplevelser. Kjøp online og få varene levert eller afhent i Illums Bolighus. Opptjen i form av bonuspoeng - meld deg på Illums Bolighus Noidag!

Tekst fra Tendens: Mandag var det åpningsfest hos vår flotte og nye annonsør Montana By KiiL Bergen. Store vindusflater inviterer til designopplevelser de lux, og tar du turen innom vil du garantert få inspirasjon. Her er kaffen klar til . Du finner oss på Strandkaien, sentralt i Bergen brlike.


Vi er de enste i Bergen sentrum som tilbyr Halvor Bakke og Lama sin interiør serie. Solstrand interiør holder til i Bergen sentrum. For deg som ønsker et urbant, rustikk eller klassisk hjem med sjel.


Butikken har også et stort utvalg møbler. TiT i Teatergaten 3 Bergen er en møbelbutikk som har fokus på produkter med en historie og kvalitet. Vi selger noen av de beste møblene som produseres.


Vi hjelper deg gjerne med å innrede. Inne eller ute - lite eller stort. Ny nettside kommer snart. Om få dager lanserer vi ny nettside. Vi gleder oss til å vise dere resultatet, så følg med!


User Login Lost Password.

Bryggen Bergen (Hordaland). Et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Hos Ting i Bergen er det solskinn hver dag, så husk solkrem før du besøker butikken. Heldigvis har vi også paraplyer!


Multibrand store i Bergen sentrum. Bredt utvalg av merker innen klær, sko og accessoarer for både menn og kvinner. Bergen Storsenter med butikker midt i Bergen sentrum , åpent 9-21(18).


Noen butikker og spisesteder har utvidede åpningstider. Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet. Klikk her for å finne oss på kart. Røst Trondheim Olav Tryggvasonsgt.


Røst Bergen Mandag - Onsdag: - 18. FEEL åpner sin første interiørbutikk i Bergen på Xhibition i starten av august, og trenger dyktige medarbeidere. Kjenner du noen som har lyst på jobb? Stadion Sport, Strandgaten 25.


Satser sparepengene for å leve butikkdrømmen. Design- og interiørbutikk. Samboerne Hanne Leirvåg og Stian Avedal har åpnet en uavhengig interiørbutikk midt i Bergen sentrum.

Commentaires

Articles les plus consultés