Hvordan lage trekasser selv

Gamle kasser kasser koster ofte endel å få tak i, men de kan brukes til så mye fantastisk fint. Så hvorfor ikke lage en selv ? JPG Var det ikke supersøt? Genial til å ha små pynteting inni :D. Skru fast bunnen og beis kassa.


Lag en vase av glass og gips.

Hardy viser deg hvordan du enkelt kan lage dekorative vaser eller lyslykter av gamle syltetøysglass og gipsruller! Da trenger du kanskje en eksklusiv kasse til ditt eget ølmerke. Skal du kjøpe ferdige kasse kan det fort bli kostbart. Lager du dem selv , kan du spare penger, samtidig som du kan skryte av dine egne kasser.


Lag disse smarte og kule oppbevaringskassene selv. Kasser som dette fungerer fint i en gang, entré eller på et barnerom. Lær å lage trekasser til pynt.


Plantekasser finnes i utrolig mange forskjellige varianter.

Noen er enkle, men funksjonelle. Andre er nesten små kunstverk eller kan brukes som grønne romdelere for å dele uteplassen inn i avdelinger. Vi har samlet ni forskjellige plantekasser, med ulik stil og funksjon. Planen hennes var egentlig å lage en hylle av gamle eplekasser, men da disse er vanskelig å oppdrive endte hun opp med å bygge den selv.


Hvordan hun gjorde det, kan du lese inne på bloggen hennes! Hun var svært nøye med å pusse ned kantene for å forhindre flis i små barnefingre, og til slutt satte . I høst er det lov å tenke litt utradisjonelt og gjøre oppbevaringen i hjemmet praktisk OG kul. Bare sjekk ut disse tre oppbevaringsløsningene du enkelt fikser selv : LES OGSÅ: Lysholderne du lager selv. Let etter trekasser i bruktbutikker, på markeder og spør din lokale grønnsakshandler.


Det finnes massevis av løsninger å få kjøpt, men det er heller ikke så vanskelig å bygge egne smarte trekasser som passer til både aviser og magasiner, flasker og bokser, sokker og votter eller leker. Det er gjerne de småtingene vi har flere av som trenger en fast plass, og lager du det selv kan du jo også . Det er høst og tid for fruktfest i norske hager! Disse luftige fruktkassene er perfekte til å sanke godsakene i, og du snekrer dem lett selv. Hvis du ikke har trekasser hjemme, men ønsker å prøve et av disse prosjektene selv , kan du finne dem i matbutikker eller på markeder.


I dag vil vi dele briljante måter å. Med fargerik maling eller dekorativt hyllepapir kan du lage kasser for å oppbevare kjøkkenutstyr og servise på kjøkkenet. Eller la noen lage den til deg. Jeg foretrekker det siste.

Det er ikke det at jeg ikke kan selv , jeg underviser jo i sløyd. Det er bare det at han som bor med meg liker å snekre (mener jeg bestemt). Kassen kan lages i den størrelsen du trenger, både høyde, lengde og bredde. Og den er rimelig å lage. Et høybed er genialt og gir deg mulighet til å få planter og avlinger opp i høyden, slik at du skåner ryggen.


Hvordan bygge fundament til bo redskapshus og lekehus. De fleste boder, redskapshus og lekehus er produsert i. Slik gjør du: Det er svært enkelt å lage veggampler av noen restematerialer. Her har vi brukt 1mm. Konstruksjonen av vinduskarmen.


Hvordan lage en trekasse med hendene tegninger: For å opprette en ramme krever en timber, størrelsen på 70xmm. Selv om en korreksjon bjelke tykkelse, avhengig av størrelsen og styrken av vinduet. Den profil og form bestemmes av tykkelsen av glasset som skal . Tips: skohylle av kasser - Bruk gamle fruktkasser til å lage en praktisk og sjarmerende skohylle i gangen.


Denne blomsterkassen er både enkel å lage – og fin! Fant ut at jeg må jo ha egene kasser og ha godsakene i. I de senere årene, plast doble vinduertrygt erstatte tre kolleger. Imidlertid er deres pålitelighet og tekniske indikatorer fast forankret, tid-testet.


I tillegg - dette er et budsjett måte å erstatte vinduet, spesielt hvis du bestemmer deg for å lage en ny selv. Trehusbebyggelsen - er miljøgjenstand ren og pålitelig .

Commentaires

Articles les plus consultés